Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest nie tak...

Dlaczego studentki nie chcą być z kolegami ze studiów ?

Polecane posty

Gość co jest nie tak...

każdy lepszy tylko nie ze studiów...Czego się boicie ? Widać to na każdych uczelniach....Niby kiedyś żony poznawało się na studiach...

Jarku-- chyba Cię pokopało to nie jest reguła,że studentki nie są ze studentami od siebie z roku dlaczego--- byc może dlatego ,że się obawiają tego co może być gdy związek nie wypali

Gość Akademia Rolnicza
typowe asekuranctwo kobiet..... bo wiesz jakby się zachowała jak suuuka to wszyscy będą wiedzieć i opinia zaraz w dół leci.....a że coraz gorzej się prowadzą to muszą się jakoś zabezpieczyć...

Gość Genezis
jarek chcesz zrobic cos pozytecznego - zrob mi masazstop

Gość valerian
Bo kobiety zawsze pociąga wszystko co inne nie swoje itd...ciebie traktują jak brata co najwyżej....

Gość no w koncu znalazlem
deska miala chlopaka ze swoich studiow, nawet z tej samej grupy chyba😘 deska odezwij sie!!!!!!!

ja mam faecta ze studoiw :D ba! ze swojego kierunku :P i z mojej bylej grupy :P

Gość blue eyessss
wydaje mi sie ze faceci nie szukaja wcale ;P przynajmniej na moim wydziale :D

ja nie generalizuję 😠 materializm u kobiet jest wpisany w DNA, spójrzcie na dobór partnerów - każda stawia na pierwszym miejscu jego status materialny

każda?? chyba taka w rózu i z tlenionymi blond włosami--o ile to są jeszcze włosy w obecnych czasach kobieta jest w stanie sama sobie zapewnić odpowiedni status materialny--bez pomocy faceta

nie pieprzę głupot, to doświadczenia życiowe i obserwacja tego forum pomijam tu blachary, które pytają się: -czym przyjechałeś? - czwórką - Golfem? - Tramwajem... chodzi mi ogólnie o kobiety. I kobieta nawet jeśli może sobie zapewnić utrzymanie to szuka gościa z grubym portfelem i dobrą furą.

doświadczenie---hmm---to przykro mi,ze akurat ten typ kobiet spotkałeś ale ja znam dużo kobiet/ dziewczyn, które nie patrzą na portfel

jarek----czy uważasz,że wszystkie kobiety są złe??? dla mnie liczy sie coś więcej niż ilośc kasy w portfelu i jaką bryką koleś jeździ

Arabidopsi napisałaś obawiają tego co może być gdy związek nie wypali Powiedz, czego się obawiają konkretnie? Co może wtedy być?

nie uważam, że kobiety są złe, chcą po prostu zabezpieczyć swoją przyszłość, dlatego lecą na kasę nie ma w tym nic złego kobieta martwi się o swoją przyszłość do dnia ślubu mężczyzna od dnia ślubu

Aaaaaaaaaaa np. siary na uczelni odwetu w postaci rozpowiadania różnych historii wśród kumpli itd. tych dziwnych spojrzeń własnych uczuć itd.

Wiesz czemu pytam, bo ja właśnie miałem podobne rozterki, które powstrzymały mnie przed pogłębieniem pewnej znajomości...

jarek0- to ze slubem to dobre jest :D:D:D przeczysz sam sobie najpierw "a kobiety to materialistki" potem "chcą po prostu zabezpieczyć swoją przyszłość, dlatego lecą na kasę nie ma w tym nic złego" zdecyduj sie

A no właśnie, myślisz, że w odwrotnej sytuacji, chłopak też miałby się czego obawiać? Np, że koleżanki tej dziewczyny właśnie by go obgadywały albo krzywo na niego patrzyły?