Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozowa_magia

zamykanie naczynek laserem

Polecane posty

czy ktoś miał taki zabieg? podczas mikrodermabrazji kosmetyczka zauważyła,że mam kilka pękniętych naczynek,a jedno to na czubku nosa :/ ,faktycznie są,jeszcze kilka w okolicach skrzydełka nosowego no i umówiłam się na zamykanie poinformowała mnie o skutkach ubocznych-zaczerwienienie,bąble z wodą,mogą się porobić strupki,których nie należy zrywać,bo może zostać wgłębienie.... no i teraz się pytam-jakie mieliscie skutki uboczne???? trochę jestem przerażona tymi strupkami na centralnej czesci twarzy,chociaz niedługo sama się przekonam,bo umowiona jestem na środę

Moja ciocia to miała robione na twarzy, miała strupki ale nie jakies wielkie. Ja myślałam, że zawsze są strupki, w końcu naczynka to takie jakby ranki pod skórą. Mi kosmetyczka mówiła, zę te naczynka i tak powrócą.

Słodziaczek-dzięki pewnieskoro ktos ma skłonnosci,to naczynka będą powracać, popytam mojej kosmetyczki,bo mnie zaskoczyła tym,że w ogóle je mam,no ale ona nie dość,że mnie oświetliła,to jeszcze miała szkło powiększające,a teraz to już je widzę w zwykłym lustrze :/

No, najlepiej jest wykonać kilka takich zabiegów, po czym po pewnym czasie powtórzyć. :) Ja łącznie miałam 4 zabiegi na naczynka na twarzy (policzki, nos) i można powiedzieć, że się ich w całości pozbyłam : )

Gość gość
Mnie akurat żadne z tych skutków nie dopadły, więc z czystym sumieniem polecam :) Byłam na zabiegu głowicą hot-cold :) Całkiem to było fajne, byłam na całej serii - fakt, lekkie zaczerwienienie było, ale zniknęło po paru godzinach. Poza tym trzeba iść do wykwalifikowanego kosmetologa, najlepiej sprawdzonego. Ja byłam w klinice w Gdańsku we wrzeszczu u pani Marty :)

Gość gość
Tez mialam zamykane naczynka laserem, Nie mialam zadnych skutkow ubocznych, Nie wiem skad jestes ale ja bylam w Katowicach w Skin laser na Mickiewicza i wszystko bylo ok.

Gość Kingstooon44
Polecam zamykanie naczynek laserem Dye Vl w klinice Dr Legrand w Krakowie. Również miałam problem z popękanymi naczynkami na nosie i przyznam, ze zabieg laserem okazał się być jedynym skutecznym rozwiązaniem. Wykonałam 3 zabiegi i naczynka całkowicie zniknęły. Polecam!