Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitelka26

Czy ktos ma jakas rade?pomozcie

Polecane posty

Gość chyba faktycznie przesadzasz
z tą zazdrością ale wiesz co z tego co widzę zupełnie bez powodu, bo facet naprawdę musi bardzo Cię kochac skoro ogranicza swoje życie tylko do Twojej osoby szczerze to trudno mi wyobrazic sobie by jakikolwiek inny facet zrezygnował z pracy by nie jedchac na szkolenie z inną kobietą oboje jesteście zbyt zazdrośni i na złych podstawach budujecie Wasz związek, takie ograniczenia na dłuzszą metę mogą się na Was zemścic bo prędzej czy później któremuś z Was znudzi się takie życie w złotej klatce im krótsza smycz tym większa chęc by się z niej zerwac, pamiętaj o tym, im bardziej kontrolujemy naszych facetów i ograniczamy tym większy w nich rośnie bunt i chęc robienia na przekór ja niestety wielokrotnie się o tym przekonałam skoro facet dla Ciebie zrezygnował z tamtej pracy znaczy że jesteś dla neigo bardzo ważna....jakie jeszcze potrzebujesz dowody na to że Cię kocha i podobasz mu się ?! czy kiedykolwiek wystarczy Ci tych dowodów miłości czy ciągle musi to udowadniac na każdym kroku ?

Gość Kitelka26
Dziekuje za Twe slowa...chyba tylko slowa obcych osob uswiadamiaja mi pewne fakty-bo sama ich nie wiedze i nie dostrzegam

Gość Kitelka26
czesto mam wielkie wyrzuty sumienia...a potem znow to robie:(