Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznajmy sie dzis

O czym rozmawiaj miedzy soba faceci???????

Polecane posty

Gość poznajmy sie dzis

...kiedy podoba im sie jakas dziwczyna... zwierzaja sie kumplom z tego tak jak my dziewczyny?

Gość anabelllaaa
rozmawiaja o samochodach, poliytyce, pilce noznej i GłóWNIE O KOBIETACH. resza zalezy od srodowiska w jakim sie obracają :).. pozdr

tylko o kobietach.. przeciez faceci opowiadają tylko to ile lasek zaliczyli, które chcieliby zaliczyć i jakie plany zaliczania mają na najbliższe tygodnie reszta facetów nie interesuje :P

Gość psudnm
faceci wypowiedzcie sie bo temat ciekawy

Gość facet przez duze R
Wydaje mi sie,ze mit o tym iż faceci rozmawiają\"tylko kobietach i swych podbojach\" stworzyły kobiety zatroskane o to co robią ich faceci kiedy są z kolegami na pivku :-P A gdzie piłka nożna, samochody, komputery, walka gołoty, nasze siatkarki (to chyba zły przykład)...itd. Kobiety w naszych rozmowach faktycznie pojawiają sie często ale bądźcie spokojne...kazdy z nas wraca do domu i w myślach po cichu dziękuje Bogu jaką wspaniałą kobietę ma właśnie u swego boku (ja tak mam ;-)

Gość BBBBBBBBBBBBB
Gadają o pracy, polityce, różnych tam takich nieciekawych pierdołach i o kobietach też...najchętniej o cudzych:P

Gość to tylko głupia prowokacja
eeee tam faceci gadają o samochodach, aparatach cyfrowych, komputerach i innych bajerach o kobietach to gadają niewyżyci szczyle

i oczywiście wszyscy faceci w swoim gronie przekazują sobie najnowsze sposoby na ukrycie zdrady... plus jkaies telefony do najlepszych call girl, ewentualnie adresy i kontakty do napalonych osiemnastek :P

Normalni faceci gadają o samochodach, komputerach, jakichś technicznych pierdołach i generalnie o konkretach. O laskach gadają jedynie sfrustrowane ciotowate typy albo niewyżyte małolaty którzy udają ekspertów od analu a jedyna dziewczyna jaką mieli, była w formacie jpg:-P

wiem z obserwacji godzinami przynudzają o kolejnych elektronicznych gadżetach, giercach i innych równie nudnych i drogich duperelach to mniej więcej jak babki gdy zaczynają pieprzyc godzinami o błyszczykach, torebkach i butach, tudzież najnowszych tendencjach w modzie i tego co ostatnio napisali na Pudelku.....

niby po co by mieli gadac o laskach ? laski to oni mają w kompie w formacie jpg przecież nie gadają o dylematach moralnych ani rozterkach duchowych, conajwyżej jeśli są bardzo zaprzyjaźnieni mogą się wymienic wypalonymi płytkami z ciekawszymi filmikami.... o laskach i seksie najwięcej gadają Ci faceci, którzy żadnej nie mają lub nie mieli, tacy żałosni erotomani-gawędziarze

cicho tam wyżej... autorka chciała usłyszec, ze faceci gadają tylko o dvpach, wiec dajmy jej te informacje :P

komiczne a faktycznie gadacie o dupach ? tak na serio ? czy tylko przerywacie dyskusję o cyfrówkach na chwilę gdy w zasięgu wzroku pojawia się cycata kelnerka ? spojrzycie na sibie porozumiewawczo, westchniecie i udajecie kozaków ....

jesli mam być szczery, to moje środowisko ściśle najbliższych kolegów, to w sumie sami ostrzy podrywacze i goscie, którzy niejedną juz mieli... teraz moze sie ustatkowali, ale ogolnie to kobiety nie stanową dla nich tajemnic... i nawet w takim gronie, jesli cokolwiek wspomni sie o kobietach, to jedno krótkie zdanie i na tym koniec... o zaliczaniu lasek, seksie i babkach sie nie gada bo i po co? po prostu faceci takie rzeczy robią a nie gadają o nich...

czyli moja teoria się sprawdza Ci którzy dupczą nie gadają o tym a gadają Ci którzy nie dupczą

ale autorka chciała pewnie usłyszec, ze facet siedzi teraz z kumplami i godzinami deliberuje o zaletach jej sylwetki i łóżkowej urodzie jej ślicznej buźki :D Niech sie dziewczyna ucieszy :)

no coś Ty komiczne, ona myśli że faceci gadają o INNYCH laskach.... więc już zapobiegawczo zrobi facetowi awanturę zanim pójdzie spotkac się z kumplami przy piwku....

Gość elstudentos
W moim gronie głównie rozważania w stylu "jak to jest zrobione" "ciekawe jak to działa" i inne pierdoły, o samochodach, sporcie, czasem polityce, pieniądzach, świecie, gospodarce, o kobietach dosyć rzadko no ale z braku laku i o tym można pogadać, tak czy siak nie ma za bardzo o czym ; p

"no coś Ty komiczne, ona myśli że faceci gadają o INNYCH laskach...." jesli dopiero go poznała, to mysli, że mowi o niej... a jesli z nim jest dłuzej, to jest tak jak mowisz :P

Gość jestem kobietą od urodzenia
ale wiem, ze gadają o samochodach, sporcie,pier....o tym całymi godzinami, Adam Małysz itd. O laskach i seksie nie gadają!.To my kobiety opowiadamy sobie jak było, jakiego ma dużego/małego, jak całuje, co powiedział , jak popatrzył, jaka minkę zrobił,jak dotknął,czy mu jedzie z paszczy czy nie, jaką bieliznę nosi, jak długo może dymać i w jakiej pozycji, a jaką my najbardziej lubimy, jaki ma zapach potu i jakie perfumy itd....

Gość bo baby
to plotkary

10:11 poznajmy sie dzis ...kiedy podoba im sie jakas dziwczyna... zwierzaja sie kumplom z tego tak jak my dziewczyny? Chciałam napisać, ze w życiu nie zwierzałabym się żadnym babom z tego, kto mi się podoba:O A faceci pewnie rozmawiają o tym, co zawsze. Wielka tajemnica. Chyba, ze są prymitywkami i tylko wśród takich samych prymitywnych kolesi mogą ujawnić swoja prawdziwą naturę:P

a tak po prawdzie, to wcale nie jest tak, że kobiety ot tak gadają sobie o tym czy facet ma takiego czy innego, jaką nosi bieliznę i innych bzdetach. To jest tak jak u facetów - jak jest klimat i odpowiednia osoba, to można pogadac, czasem się rzuci cichutko do koleżanki jakiś zabawny tekst, jak się jakiś fajny facet pojawi w zasięgu wzroku, ale na co dzień jest wiele ciekawszych tematów (bez obrazy panowie ;) )

Gość hfder
nigdy nie rozmawiałem o dziewczynach z nikim . MOze dlatego ze nigdy nie miałem dziewczyny . Zreszta jak mi sie jakas podoba to sie z tym nie dziele.

popadanie w skrajności tez nie jest według mnie naturalne - nie jest dobrze rozmawiać tylko i wyłącznie o kobietach (męzczyznach), ale w ogóle nie poruszac tematu płci przeciwnej ze znajomymi też zakarawa mi na dziwactwo