Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monmi

TO NOWE LEPSZE ŻYCIE.........

Polecane posty

Gość monmi

Straciłam kontrole nad swoim zyciem ktore zaczeło mi uciekac przez palce....jestem neizadowolona z siebie, nie potrafie wykorzystać czasu, nie mam siły na nic, nie chce mi sie nic.... Rozpadł mi się od ktorego bylam uzalezniona, ktoremu poswieciłam wsyztsko i oddałam sie zupełnie....teraz jestem sama, bez przyjacioł od ktorych odeszłam na "jego rzecz"..... Mam prace w której się mecze i roczna przerwe na studiach. Od pazdziernika wroce na studia uzupełniajace mgr.Chciałabym sie wniesc z tej mojej małej miesciny..... Mam bałagan w głowie nic nei jest poukładane....niby wiem czego chce ale czuje sie słaba by zaczac juz teraz. Chciałabym sie was zapytać....jak wyglądał was start w wasze lepsze zycie? W zycie które samo sobie potrafiliscie zorganizowac i po czesci zaplanować....

ja się odbiłąm z takiego dołka zajęło mi to dużo czasu by nauczyć się żyć samej i wziaść odpowiedzialność za siebie i liczyć tylko na siebie. Nie było to łatwe, ponieważ zawsze ktoś nade mną czuwał zawsze mogłasm na kogoś liczyć....przyszedł czas ze nie było nikogo.

Gość BBBBBBBBBBBBB
zrób listę, napisz czego pragniesz i realizuj punkt po punkcie poszczególne cele...