Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajacaangielskiego

PROSZE O PRZETLUMACZENIE JEDNEGO ZDANIA - ANGIELSKI

Polecane posty

chcialabym zarabiac tyle ile firma jest w stanie przeznaczyc na wyagrodzenie dla pracownikow - mam tylko cos takiego I would like to earn ....... is able to intent on reward for workers

Gość a ja wczoraj sprzedalam swoje
Powiedz w jakiej firmie chca cie zatrudnic za zadzwonie i powiem ze Gamon z ciebie!!!NIE TLUMACZCIE JEJ TEGO BO TO TEPY CZLOWIEK CHCACY COS OSIAGNAC W ZYCIU-jestes kreatywna , i operatywna?Jestes tepa!Ja w swojej firmie nigdy nie zatrudnila bym takiej osoby-bo to latwo sprawdzic w jakim stopniu potrafisz angielski.Takze powodzenia GAMONIU!!

Gość daj sobie spokój
jesteś zwykłą oszustką. Nie znasz języka i posuwasz się do kłamstw, żeby pracować gdzieś, gdzie się nie nadajesz. FUJ

ale ty jestes plytki...i dopiero GAMON!!!! nie pomyslales ze jest mi to potrzebne do szkoly? i czy ja prosze o zrobienie tego za mnie??? halo? sprobowalam to przeciez przetlumaczyc... prosze tylko o poprawe...

oszust to z ciebie jest... nawet z jednego nicku nie piszesz buhaha

jA JESTEM GAMON?Ty jestes tepa skoro nie potrafisz przetlumaczyc prostego zdania-i nie wierze ze to jest potrzebne do szkoly-bo w szkole to sie ludzie ucza i potem potrafia skleic kilka zdan.A Ty jestes ciemna masa ktora ma problem.....boze dzieci co wy robicie?Uczyc sie a nie potem biadujecie ze klepiecie biede bo dostaliscie prace za marne 3 tys miesiecznie.

A co ma nick do uczciwosci?Chyba jestes naprawde malo inteligentna i jedna z typu tych panienek ktore nie wiedza kto jest premierem albo jaka rzeka plynie przez warszawe.Takz ena przyszlosc radze troche wiecej nauki a w przyszlosci nie bedziesz musiala prosic a wrecz blagac jak gnida o pomoc-i zapewne iedziasz jak na szpilkach byle tylko ktos pomogl bo SAMA NIE POTRAFISZ NIC.TEPAKU DO NAUKI:)))))))))

jestes straaasznie putsy skoro tak twierdzisz :D nie prosze o zrobienie tego za mnie tylko o pomoc w tym a to roznica... w angielskim nie jestem mocna, to prawda ale w wielu innych dziedzinach tak... nie oceniej mnie bo w ogole mnie nie znasz - dziekuje:) i dalej prosze o pomoc, pozdrawiam

W JAKICH INNYCH DZIEDZINACH JESTES MOCNA?W proszeniu o jalmuzne?tak myslalam:)))i masz chyba problem z rozroznieniem czy pisze kobieta czy mezczyzna.Tego tez sie da nauczyc:))

Ej dziewczyna poprostu zapytala zeby jej ktos pomogl dajcie na luz. Ja tez z angieslkiego noga jestem i czesto mi pomagaly kolezanki z forum i cos w tym zlego :o

Janse ze jest w tym cos zlego!Myslisz ze to dla NIEJ DOBRE JAK DOSTANIE GOTOWCA PRZEPISZE GO I CO Z TEGO BEDZIE MIALA?NADAL PUSTKE W GLOWIE.A swoja droga trudno mi jest pojac ze ktos nie potrafi angielskiego-jezyki to podstawa ludzie....

Gość A musi być
Przyznam, że tez tępię osoby, które przychodza po pomoc na forum aby pojść na łatwiznę. Ale dziewczyna przynajmniej spróbowała przetłumaczyc zdanie i prosi o pomoc i sprawdzenie... Daj na luz... A zdanie nie za bardzo wyglada mi na takie, które można wpisac w CV: chce zarabiac u was tyle, ile mozecie mi maksymalnie zapłacić... ;-) Nie jestem dobra z angielskiego, sama się uczę, ale może da się tak: I would like to earn as much as the firm is able to intent on reward for workers. I tez prosze o sprawdzenie... ;-)

oooo chyba poprawne, logicznie brzmii:D

Gość A musi być
A tak na marginesie... To dobrze, że ty znasz angielski ale powiedz uczciwie, nigdy nie pytałeś, nie prosiłeś nikogo o pomoc?

skąd w was tyle jadu ludzie......!!!!!!!!! i dlatego uciekłam z Polski

up