Gość Panii V. Napisano Styczeń 22, 2008 Witam. Mam problem , otóż mam przebarwienia po trądziku na policzkach takie niewielkie zaczerwienione kropeczki.Byłam u dermatologa , daje mi maści itp ... ale niestety nic... Musze czekać aż same znikną , nie chce stosować chemii. Więc mam pytanie do doświadczonych w tym temacie dziewczyn , kobitek. Co ja mam zrobić żeby dobrze sie pomalować tak żeby nie było tego widać.Czasem oglądam sobie różne rozmowy z modelkami itd...Do ich makijażu (chyba) a raczej napewno używane są super kosmetyki , ich twarz jest taka matowa , bez przebarwień , jasna JEDNYM SłOWEM PERFEKCYJNA! ! Ja używam podkładu rimella 'recover' 103 odcien puder sypki 'miodowy' z vipery i korektor w pedzelku o ton jaśniejszy od podkladu tez romera i tez 'recover' ... a mimo to ... widać widać i jeszcze raz widać. A wiec Panie z podobnymi problemami wypowiadajcie sie , pszcie jakich kosmetykow uzywacie .. Czekam na odpwiedzi i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach