Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piksidiksi

sen co moze oznaczac

Polecane posty

Gość piksidiksi

bylam w swoim dawnym liceum i jakimś cudem brałam udział w turnieju tańca. We śnie nigdy wczesniej nie tańczyłam, nie ćwiczyłam tego ale miałam takiego partnera, który pięknie mnie prowadził i wygraliśmy. Wszystkim się podobało jak kręciłam biodrami hehehe. Później startowałam w jakimś bardzo trudnym konkursie, który również wygrałam i dostałam 50 tys. Byłam szczęśliwa i spokojna. W liceum poszłam do toalety się przebrać a tam wszystkie ubikacje zapchane były liścmi i trawą. W kątach była masa pajęczyn i pająków. Mimo tego jak wchodziłam do łazienek miałam wrażenie, że są bardzo czyste i w ciekawym stylu. Później szłam na lekcję polskiego i bałam się, że jestem nieprzygotowana. To był okres przed maturą i polonistka pokazywała jakąś listę zagadnień do egzaminu. Natępnie szłam ulicą i szukałam domu mojego partnera (chyba). Postanowiłam iść jakimś skrótem gdzie były psy. Myślałam, że nic mi nie zrobią a okazało się, że zaczęły na mnie szczekać i jeden mnie ugryzł. Obudzilam się

Gość kolorowejarmarki
zdrade przyjaciol te psy

Gość rutelka
hmm zdrade

Gość Izuniaaaaaaaaaaa
Dziwny sen. Faktycznie psy-zdrada przyjaciol/znajomych albo nawet cos co odepchnie Ciebie od Twojego partnera. Matura- jakis stres przed Toba.

Gość jujaea
no jak wyzej

Gość pies to przyjaciel
gryzace psy, to jakas draka od przyjaciela,uwazaj

Gość LIśCIE_____________________
LIśCIE zielone - szczęście zwiędłe - smutek

Gość PIES====================
PIES wierny przyjaciel wściekły - przyjaciel w niebezpieczeństwie bawić się - pogodzenie szczekający - radość być napadniętym - niebezpieczeństwo być ukąszonym - kłótnia z powodu pieniędzy polujący - pilność przyniesie ci zyski na smyczy - nieprzyjaciel na łańcuchu - strzeż się złodzieja gryzący się - kłótnia w rodzinie