Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezmózgie Yetti

Dziewczyny Lubią Włochatych???

Polecane posty

Gość Bezmózgie Yetti

Witam, mam pewien problem, otoz jestem strasznie włochaty, trudno to juz nazwac owlosieniem wiec pisze wlochaty, widocznie mam to po ojcu, byl z niego kawał chłopa i ja po nim oprocz ogromnej masy ciala i duzego wzrostu odziedziczylem sierść. Z twarzy jestem przystojny tak mowia przynajmniej kolezanki z pracy i wiele chce sie umowic ale jak sie rozbiore to boje sie ze ich gładkie ciałka kobiece przelękną sie mojego męskiego bydlęcego :( Jesli chodzi o depilacje to odpada, uwierzcie mi, nie da sie.

Gość szukam ........ .............
mniam :) nie ma to jak wielki, kudłaty facet :) szaleję na punkcie takich, błagam, tylko się nie depiluj!

Gość Bezmózgie Yetti
Musztardo, jak to jakiego ? Kudłategio i owłosionego ;) :O

Mój kolega był taki..jak się wynurzył z morza to ludzie z piskiem uciekali "niedżwiedż się wynurzył RATUNKU!!!"

Gość Bezmózgie Yetti
Szczególnie fujarkę ;) he he he przeciez jestem Yetti ;)

przeciez jestem Yetti Kłamiesz. Najnowsze badania dowodzą, że wszystkie Yetti, to były samice. Dlatego wyginęły. Więc... albo masz fujarkę i nie Jesteś Yetti, albo nie masz fujarki i Yetti jednak Jesteś...

No mówię, że Yeti wyginęły, bo nie miał kto zapłodnić... Bzykało się toto ze wszystkim co napotkało po drodze, ale dzieci nie było. Wyginęły. :(

Gość Yetti
Jestem brutalny i wielki, lubie zgniatac dziewczyny, miaźdzyć je, przyduszac kołdrą i bic poduszką, dlaczego? Bo są 75 razy slabsze i fajnie sie je dręczy, i co mi zrobicicie maluchy? Moge was nawet zeżreć