Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaona

24- letnia dziwica... to smutne, że nie spotkała jeszcze

Polecane posty

Gość takajednaona

mężczyzny z którym chciałaby przeżyć swój pierwszy raz:(

ty sie ciesz!! Jestes jeszcze mloda :) Faceta mozna poznac nawet w kolejce po mięso :) przestan czekac, przestan szukac...sam sie znajdzie.

Gość lokin
każda potwora znajdzie swego amatora

Nie ma się czemu dziwić dziwico, ani tym bardziej smucić. :classic_cool:

Gość lokinat
facet się ucieszy z niespodzianki;)

Gość aalfabetka
ucieszy sie? serio faceci sie ciesza z tego? bo powiem ze przeczytalam na drugim forum ze dziewictwo w tym wieku to tak jakby z laska bylo cos nie tak nie wszyscy rozumieja to ze wiekszosc dziewczyn chce to zrobic z milosci i jezeli nikogo takiego nie maja to nie puszcza sie z byle kim aby to miec za soba

Gość ucieszy sie...
ja sie niezle balam powiedziec (dzisiejszy swiat jest pojebany) i koniec koncem sie nie przyznalam i byla niezla jazda, bo facet sie wkurzyl, bo wlasnie dla niego to mega plus!!! Ale bylam glupia, teraz to wiem!!! Wierz mi, facet na pewno sie ucieszy!!!

Gość aalfabetka
ja sie tez tego boje...ze powie cos w tym wieku??? no bo wiadomo jak dzis jest...... a jak wspominasz pierwszy raz?

Gość zagłębiak
Ja bym się cieszył ze spotkania dziewicy , uznałbym ją za szanującą się dziewczynę, marzącą o tym jedynym.

Gość mandarynaaa
Bez przesady.Przecież dziewictwo jest kwestią WYBORU a nie wieku.Ludzie. Ja mam faceta 5 lat,mało tego ślub bierzemy za 4 miechy a jestem dziewicą.Nie kochaliśmy sie jeszcze. Ale to moja decyzja.

Gość aalfabetka
ja taka jestem:) nie che miec zadnych przygod chce to zrobic z milosci..moze to sie wydawac dla kogos glupie ale taka jestem:)

Gość lalalniiii
doskonale Cie rozumiem autorko topkiu, ja mam podobnie, czytajac co niektore wypowiedzi na tym forum, mozna popasc w depresje, a ja jestem najnormalniejsza osoba,bez zadnych chorobsk i 'zrytej" psychice, pod wzgledem urody rowniez, mam duzo znajomych, chodze na imprezy, flirtuje, ale nie spotkałam nikogo wczesniej, kto "zwrociłby" na siebie moja uwage na tyle aby mu sie oddac....teraz spotykam sie z kims i wiem, ze z Nim na 100% chcialabym rozpoczac wspolzycie, ale... on ma 31lat, ja 25... strasznie mnie krepuje ta cała sytuacja- jak mu powiedziec;/.

Gość aflfica
moze nie mow ..... sam sie zorientuje po fakcie......albo nie ja mam ten sam problem i mam mlodszego faceta

Gość lalalniiii
wolałabym go jednak poinformować, jesli jest wart mojego uczucia i przekona sie ze wszystko jest ze mna ok, bo tak jest, to mam nadzieje, ze tylko bedzie sie cieszyc....

Gość ........ .........
ja mam ten sam problem i nie wiem jak powiedziec bo teraz to w wieku 18 lat laski nie sa dziewicami

Gość ucieszy sie...
Powiedz mu!!! Wiem to z autopsji, jak to jest fajny i dobry facet, to NA PEWNO sie ucieszy!!! Mialam takie same dylematy jak Wy, ale to blad to ukrywac!!! Tym bardziej jak Wam na tym facecie zalezy i jemu na Was, to na pewno bedzie z tego zadowolony!!!

Gość alfica
a jak powie cos typu: " w tym wieku" czemu??? ja sie tego boje

Gość lalalniiii
tylko widzisz, on mnie bierze za taka, ktora ma powodzenie i na pewno nie spała z kolesiem raz czy dwa, tzn. ja zawsze ignorowalam, zmienialam temat itp. jesli juz wchodzilismy z tymi tematami na moja osobe, ale jesli chodzi o jego osobe to koles ma bardzo duze doswiadczenie , mi to nie przeszkadza, nie przeszkadza mi jego przeszłosc, ale do sedna, moze uznac, ze go oklamuje, albo pogrywam jakos, nie wiem.... zalezy mi na nim...

Gość ucieszy sie...
Jak mu na Tobie zalezy, to nic takiego nie powie!!! Faceci jak szukaja partnerki na stale, to wola dziewice i wiek nie gra tu roli!!! Ja mialam niezla afere, ze nie powiedzialam i moj facet sie BARDZO ZDZIWIL, ze moglam sie tego wstydzic!!! Mialam wtedy 24 lat, a on byl kilka lat starszy!

Gość lalalniiii
jak sie zapyta tak, to chyba odeprę ostrą ripostą, albo mu grzecznie wytłumacze jak sie miala osoba przez te lata, chodzi o zwiazki i ogolnie ..... no w sumie juz troche sie znamy, dlatego albo moge mu wszystko wytłumaczyc/opowiedziec, albo wkurzyc sie ze takie głupie pytania zadaje wlasnie po tym okresie... czyli ze co... nie przekonał sie do mojej osoby... albo bedzie w szoku to tez moze byc usprawiedliwieniem.... zag,matwałam troszke... no ale...

Gość alfica
wlasnie jak laska jest ladna to od razu facet mysli ze z kims spaal i to nie raz i tu sie moze ;rozczarowac"

Gość ucieszy sie...
lalalniiii i alfica - jakbym czytala o sobie, dlatego tym bardziej Wam radze - powiedzcie o tym!!! Facet na pewno bedzie zadowolony i to tez dobrze dziala na meskiego ego, wierzcie mi!!!

Gość lalalniiii
jesli chodzi o mnie, to nikt z mojego otoczenia nie wie, ze jestem dziewica, co gorsze mysla, ze jestem baaardzooo doswiadczona.... panuje przeciez kult sexu, glupio sie z tym w sumie czuje, ale nigdy nie powiedziałam nikomu wprost ze nia jestem bo nikt wprost nie pytał, wiec moze to jakies usprawiedliwienie;)

Gość alfica
bo teraz wszyscy to robia przed 18 a czemu to na ego meskie dziala? mi sie zawsze wydawalo ze oni wola takiedoswiadczone ktore wiedza jak sie w lozku zachowac

Gość lalalnii
a ja nawet jak mnie sie spytali to sklamalam bo mi glupio bylo

Gość lalalniiii
mysle, ze mu powiem, tylko widzisz ja nie chce sie rozczarowac, wiesz teraz sobie wyobraze cała ta sytuacje w samych superlatywach, a pozniej bedzie wielkie negatywne booomm.... a tego nie chciałabym... i moze to zepsuc "otoczke"...

Gość lalalniiii
w sumie nie powinnam sie rozpisuywac na temat mojego temperamentu sexulanego ale mam przeczucie;) ze jest on ogromny... ten ktoremu chce sie oddac, rozpala we mnie takie żądze, że ....;) gdy juz rozpoczniemy wspołzycie, pewnie bede tak nienasycona( przeciez tyle lat "trzymałam";) ze przez tydzien z łozka nie bede chciała wychodzic- mam taka nadzieje...;)

Gość alfica
ja mam tak samo:):) mam ochote sie rzucic na niegi...........kurcze...czuje ze jak zaczne to i jescze sie bedzie cieszyl z tego;)

Gość ucieszy sie...
a tak juz na wesolo, to tez bylam niewyzyta i wszystko bylo mega podniecajace!!! I tez nikomu sie nie przyznawalam, ze bylam dziewica i niejedna osoba myslala, ze mialam niewiadomo ilu;-). Wierzcie mi facet sie ucieszy, bedzie dumny, ze to z nimi chcecie miec pierwszy raz!!!