Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaona

24- letnia dziwica... to smutne, że nie spotkała jeszcze

Polecane posty

Gość alfica
a jakie sa wrazenia? bolesne?

Gość lalalniiii
ucieszy sie...-> dzieki za słowa poparcia w tym bezwzglednym okrutnym ;P dla na dziewic swiecie;) w sumie jestem na tym forum od niedawna( nie mam czasu na przesiadywanie w necie) ale jak przeczytałam kilka/ kilkanascie postów na temat podejscia i obrzucania sie "błotem'" to lekko zwatpiłam....

Gość alfica
wlasnie.. dobrze ze jest ktos kto nas rozumie musimy zalozyc topik jak juz bedziemy "po" ihihihiih ja zmykam papatki dziewczynki:)

Gość
Się dziwisz? Większość kolesi wolałoby dziewicę (przynajmniej na poważny związek :P ), to i te niedowartościowane się wqrwiają :P. Wiesz - równanie w dół :D

Gość lalalniiii
trzymaj sie;)

Gość lalalniiii
wiesz co nie siedze w głowie faceta, nie wiem co on wolałby a co nie, ale czytajac te Wasze posty wcale mi sie nie wydaje, ze tak bardzo jestescie za tymi- dziewicami;) a z drugiej strony to wydaje mi sie, ze (tylko wydaje, mam nadzieje ze sie myle;) wlasnie w jakis sposob zakompleksieni faceci tak sobie je cenia...

Gość
Zakompleksieni? Bo ja wiem? Ja akurat problemów z kompleksami nie mam (przynajmniej na tym punkcie :P ) i cenię. Komu co. Uważam to raczej za spuściznę po naszych stadnych przodkach - taki fajny atawizm (czy ustawionych i rokujących finansowo preferują tylko te zakompleksione? :P ) Poza tym jeśli zwracacie się do mnie towarzyszko to wolę, osobę pojedyńczą: 1) CCCP poszedł w chuj jakiś czasem temu (ale spoko, Putin rządzi jest nadzieja :P ), 2) nie rozmawiamy po rosyjsku :P

Gość lalalniiii
chciałabym rowniez poznac zdanie innych osobników płci męskiej... chciaz zdaje sobie sprawe, ze ten temat był juz wielokrotnie "wałkowany";)

Gość elstudentos
Jak większość tez bym chciał na dziewice trafić, z różnych powodów, z kobietami nie widzę problemów, gorzej gdy się pojawia stary prawiczek... on moze mieć wtedy problemy... ale nie martw się dziewczyno... szanuj się ja bym chciał na taką trafić ; )

Gość kitty333
na pewno bedzie to ogromny plus, nie ma innej opcji;)

Gość lalalniiii
a mógłbyś się określić bliżej z jakich powodów...?

Gość Bvvoc
"ale jesli chodzi o jego osobe to koles ma bardzo duze doswiadczenie " nooo, to pewnie bedziesz nastepna do kolekcji, tym cenniejszej, ze jestes dziewica..

Gość olusia10630503
hymmm. :) tak bywa nie jest twoja wina...masz szczescie..ze nie zrobiłaś tego z pierwszym lepszym widac zalezy ci na tymm..masz racje pzygotuj sie do tego..i zrob to z ta osoba ktora kochasz,,a nie z ta ktora tyko chce ciebie przeleciec i bedzie na jedne dzien

Gość gfdser
ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem i nie mam zamiaru tego zmieniac :)

Gość lalalniiii
do bvvoc-> nie wydaje mi się, aby tak było, zresztą chciałabym się związać z kimś, kto się już "wyszalał" chyba zrozumiałe z jakich powodów, ale tak na marginesie w życiu niczego nie jesteśmy w 100% pewni no może oprocz śmierci;)

Gość ja sie pochwaliłam dziewictwem
po czym okazało się że nie było krwi ani mnie nie bolało... i on myślał ze go okłamałam, pokłócilismy się o to, a to naprawdę był mój pierwszy raz. zabolało mnie dopiero przy 2 razie, ale to już z innym mężczyzną, temu dla odmiany powiedziałam że już nie jestem dziewicą:D

Gość dayna
ojejj to smutne, musiałas sie strasznie poczuc, poza tym rozstaliscie sie, i jeszcze jeden dowod na to taka moze byc reakcja faceta.

Gość theblackcat
lalalniiii - z tym wyszaleniem, to totalna bzdura. Zreszta, jesli bylaby to prawda, sama powinnas sie wyszalec, wiec?

Gość on2709
taką namietną dziewice, chcąca szybko pozbyć się swojego dziewictwa, marzę, aby taka spotkać;)

Gość dayna
do the blackcat- dlaczego bzdura? ja tez mysle podobnie, facet, ktory sie wyszalal, zazwyczaj chce juz sie ustatkowac i chyba to jest najlepszy material, myle sie?

Gość była dziewica
theblackcat a znasz takie powiedzenie "mężczyzna marzy żeby być pierwszym a kobieta żeby być ostatnią"? nie jest to wcale głupie i ma swoje podstawy że dziewice ciągnie do doświadczonych a z moich obserwacji wynika że związki ona młodsza on starszy są bardzo szczęśliwe taka już chyba jest nasza psychologia i biologia - mądrzy ludzie wiedzą że z atawizmami (jak to ktoś tutaj nazwał) się nie walczy tylko je wykorzystuje by satysfakcjonująco i szczęśliwie żyć

Gość zgadzam sie z powyzszym
z powyzszym

Gość theblackcat
facet, ktory sie wyszalal, blablabla... taki facet za rok moze stwierdzic, ze jednak nadal ciagnie go do nowych dziewczyn, do jednorazowych przygod, itd. To czy zdradzi, nie zalezy od doswiadczenia, ale od podejscia. Sam mialem jedna dziewczyne, wiec z tego, co piszecie, jestem zdolny do zdrady, a to bzdura.

Gość ulkzer
a ja jak bede mial 30 lat i zapragne kobiety to poszukam sobie 20 -latki bo kobiet w moim wieku bedzie mało

Gość monika.p.
jasne, ze to zalezy od podejscia, ale wieksze prawdopodobienstwo jest, ze jednak nie bedzie go ciagnelo do nowych dziewczyn tylko bedzie wierny obecnej, czyz nie?

Gość theblackcat
nie zgodze sie

Gość 23 letnia dziewica
jestem rok młodsza i tez jeszcze tego nie zrobiłam ale juz niedługo ;) bo spotkałam "tego właściwego". Ty jeszcze młodka jestes w porównaniu np z moim mężczyzną któy ma 28 lat i też..... ma "to" jeszcze przed sobą a ciacho z niego super ;P

Gość zgadzam sie z powyzszym
jesli to "ciacho";) to gdzie go spotkałas?

Gość theblackcat
23 letnia dziewica - to daj sobie z nim spokoj, bo jak to prawiczek, to zdradzi Cie zanim sie obejrzysz

Gość bvcetr
23 letnia dziewica - to daj sobie z nim spokoj, bo jak to prawiczek, to zdradzi Cie zanim sie obejrzysz pogielo cie chyba ? NIkt nie czeka tak dlugo z prawicetwem jesli zalezy mu tylko na seksie