Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaona

24- letnia dziwica... to smutne, że nie spotkała jeszcze

Polecane posty

Gość zgadzam sie z powyzszym
też tak myśle, chciaz bywaja wyjatki z wyjatkow;)

Gość pankracy27
ach te dziewice;)

Gość theblackcat
bvcetr - nie zrozumiales ironii

Gość riemann27
myślę,że gdy już powoli będę się mobilizował do ustatkowania swojego:) życia, poszukam takiego diamenciku- jakim jest dziewica;) a przynajmniej spróbuje, bo coraz bardziej przekonuje się, że warto:)

Gość znów ta samo

Gość fix24
jaka smutna??? nawet sie nie obejrzysz a spotkasz \"jego\":) w kazdym badz razie powodzenia zycze

moze ktoś by się ucieszył z 24 letniej dziewicy... ja bym na taką uważał - duze prawdopodobienstwo, ze to jakas dziwaczka

Gość sam jesteś sflustrowanym
dziwakiem;) od razu dziwaczka, no nawet nie znasz osoby, moim zdaniem wcale tak nie musi być, ot i basta:)

tylu facetów kręci się wokoło - to delikatnie mowiąc dziwne, że ktos w wieku 24 lat nikogo nie nie miał

Gość Patiii.....
i co z tego,ze sie krecą, przecież każdy ma swoje wymagania i Ci którzy własnie znajduja sie w poblizu wcale nie musza ich spelniac, glupie argumenty podajesz, poza tym skad mozesz wiedziec, ze taka dziewica nie byla z nikim zwiazana, moze po prostu tylko nie wspołzyła, przykro sie robi czytajac takie puste wypowiedzi takich osobek jak TY!!!

Gość kobieta nie ma rozumu
Komiczne, odejdź wreszcie od tego komputera, bo czytając twoje wpisy widać, że już ci na mózg pada :( .

Gość fdsdf
riemann27 - na zone poszukaj sobie taka sama dziwke, z jakimi teraz sie spotykasz, dziwkarzu jeden.

no właśnie o to chodzi.... te wymagania... na podstawie wymagań, mozna ocenić kto jest kto... wiec w tym przypadku mamy do czyniania z kims, kto albo szuka księcia z bajki, albo prowadza sie z facetem 2 lata, zeanim pójdzie do łóżka... jedno i drugie jest nienormalne

wiecie wiecie i na dodatek widzicie tylko 2 mizliwosci - sex po tygodniu, albo czekanie przez 2 lata? :D:D

Gość wiemy wiemy komiczne
Widzimy 3 mozliwość: seks po ślubie :D .

Gość Wyobraz...
sobie komiczne, wiem, ze dla Ciebie to bedzie ciezkie, ale sa ludzie na tym swiecie, ktorzy nie beda szli do lozka tylko dla sportu! Niektorym jest do tego potrzebne UCZUCIE!!! Mialam 23 lata i zaden z wymienionych przypadkow do mnie nie pasuje! Ani nie mam duzych wymagan ani nie czekalam 2 lata!

Gość drive24
i jak tu sie nie dołować, jesli teraz facet liczy tylko na szybki sex, bez "cergieli";) a laska potrzebuje czasu aby potwierdzic, ze jednak chce mu zaufac i chce sie z nim zwiazac, i wcale nie mowie tutaj o 2latach, bez przesady;)

Gość dziwaczaka dziewica
mam 25 lat i tez jeszcze nie, komicznie masz racje jestem dziwna, a wiele lat stracilam na chorowanie nie myslalam o seksie pozdro

skoro chorowałas, to jestes "wytłumaczona" mnie chodzilo o normalne sytuacje.... a jesli kobieta nie jest brzydka jak noc, nie choruje to dziwictwo w wieku 24 lat jest dziwne... do sexu potrzeba uczucia???? to ile czseu potrzeba autorce by cos do kogos poczuć??? 6 lat (od 18 roku życia) było za mało? moze jest po prostu oziębła? czyli DZIWNA

:\"moze jest po prostu oziębła? czyli DZIWNA\" naprawdę,,,nóż się w kieszeni otwiera:D:D:D

Gość A MOJA KOLEZANKA
ma 27 lat i NIGDY nie miała faceta, jest dziewicą i jest cholernie zgorzkniała, oprócz tego jest pasztetem i ma maniery starej panny:P

Gość Wyobraz...
Nie napisalam, ze nigdy sie z nikim nie spotykalam ani ze nikogo w miedzy czasie nie kochalam, ale z nikim nie spalam!! Nie mam tez czego sie wstydzic jezeli chodzi o wyglad i mialam zawsze wielu chetnych kolegow:-). Na prawde komiczne twoje podejscie jest DZIWNE!

"nóż się w kieszeni otwiera" ej - nie pokalecz się :P:P oziębłość jest dziwna... chyba, że Ty jestes oziębła Romo i dla Ciebie to jest norma :P??

Gość sidia23
ja znam taka dziewczyne, ktora ma 25lat i przez ponad 3lata chorowała,chociaz tak naprawde choroby nie bylo widac na zewnatrz, byla powazna ale tak naprawde siedziala u niej w glowie, psychika, nie miala ochoty na spotkania z facetami, nie odczuwała takiej potrzeby, teraz to sie zmienia, dziewczyna chce sobie wynagrodzic kilka lat ciepienia.

Gość vvvvv
roma nie jest oziębła tylko ma nadwagę :P

Wiedziałam, że będzie ten argument o mojej oziębłości:D...zaczynasz być przeżroczysty:P a tak na serio, to nie trzeba być oziębłym, żeby nie pomysleć, że oziębłośc jest dziwna. Przychodzi mi na mysl wiele innych rozwiązań, jak chociażby blokada psychiczna itd. Znam takie przypadki ze swojego bliskiego otoczenia. dziś wyleczone:)

Roma - blokada psychiczna to tez jest oziębłość... przeciez oziębłość to cecha psychiczna a nie somatyczna :D oziębła kobieta nie ma zimnej skóry :P

a nie słyszałas/ słyszałeś, że kobiety z nadwagą mają dziki temperament?no widzisz:P