Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyria17

czy to ciąża?

Polecane posty

Od jakiegoś tygodnia zauważyłam u siebie takie objawy: jem dużo więcej niż zwykle, najchętniej słodkie, po jedzeniu czasami chce mi sie wymiotować, czasami pobolewa mnie brzuch, przedwczoraj i dziś miałam lekko podniesioną temperaturę ciała, zauważyłam również,że mój mocz ma intensywniejszy zapach.. Miałam również kilka dni, kiedy bardzo denerwowałam się bez powodu, za chwilę się śmiałam, takie jakby huśtawki nastrojów. Czy to może być ciąża? Z testem wstrzymam się do końcówki miesiąca, kiedy to powinnam dostać okres.

Gość oczywiście że TAK
urodzisz bliźniaki gratulacje

witaj mam podobnie, dzis jest moj 24 dc od jakis 4dni czuje pobolewanie brzucha, przytyłam jakies 1,5 kg :( ... tez wstrzymuje sie z testem... a wspolzylac bez zadnego zabepzieczenia?

ciąża jak nic :P gdzie tam bliźniaki, trojaczki - od razu widać

Gość magdalenka....
bez testu widać że ciąża jak nic. Gratulacje! Koniecznie zabierz sie za kompletowanie wyprawki.

dziewczyny.. a po jakim czasie powinny byc te moje objawy? Tak, współżyłam bez zabezpieczenia, inaczej bym nie zakładała tego tematu, głupia nie jestem :D:D

Gość może niech
po siedmiu tygodniach od owocnego współżycia

Gość mamusiaaaaaaaaaaaaa
Nie ma zadnych objawow w tak wczesnej ciazy, o ile ona jest. Wszystko to autosugestia. Tak wogole to na poczatku wcale nie chce sie jesc, wrecz odwrotnie, mdli i nie ma sie ochoty na cokolwiek!Je sie porzadnie od ok. 5 miesiaca

Gość buuuuuuuuuuuuuuuu
ciiiiiiiiiiiiiiii jutro pewnie miała biegać po sąsiadkach i chwalić sie że ma trojaczki :D

co organizm inna reakcja ...... a temp.nie mierzy sie ciała a pochwy badz odbytu lub w buzi ......

Gość ggdff
yyy i jak? widzis zu siebie jakies objawy? Moze kreci ci sie w glowie? albo temp\eratura spadla?

nie naśmiewam się ... a gdybym napisała TAK myśle ze jestes w ciąży poczułabyś się lepiej ? skoro za wcześnie nawet na test to skąd my mamy dać ci odpowiedz ?

lekko herbaciany.. ale mało go. Właśnie zmierzyłam temp. w pochwie, 37.4

hm.. cyria musisz się teraz obserwować no i poczekać na ewentualną @ i wtedy sprawdzić teścikiem Ja też jestem w oczekiwaniu na @ bądź na jej brak :-)

Temperaturę mierzy się obowiązkowo z rana, jeszcze przed wstaniem i do tego cały cykl. dzisiejszą temp. możesz między książki włożyć. Temperatura wzrasta ZAWSZE po owulacji - o ciąży świadczy natomiast więcej niż 18 temperatur, więc się nie nakręcaj. Ja w pierwszych 2 tygodniach ciąży miałam 36,3-36,6 bo mam niskie przedwzrostowe.nie liczy się ile wynosi temperatura ale jaka jest różnica między przedwzrostowymi a tymi po wzroście, do tego też bardzo istotne są warunki pomiaru wspomniane wyżej.Nakręcasz się, tu nie ma wróżek... najszybciej odpowiedź da Ci test.Wszystkie - ale to absolutnie wszystkie objawy wczesnej ciąży są IDENTYCZNE z objawami na miesiączke i nie ma żadnego znaczenia, że coś występuje pierwszy raz, czy nie, bo:- każdy cykl jest inny i w każdym jest inne stężenie hormonów- jak się wsłuchujesz w organizm to widzisz 3 razy więcej, niż zazwyczaj