Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Florencja**

+ i - bycia singlem

Polecane posty

Gość Florencja**
ludzie roznie pochodza do "singielowego zycia", ja sie ciesze ze jest jak jest ale marze oczywiscie o wielkiej milosci itp, ale mam np kolege singla - bardzo atrakcyjny facet, kobiety go uwielbiają bo procz urody mądry czuły itp, ale wiecie co zauwazylam ze rekami i nogami wzbrania się od tego żeby sie z kims związac, nierozumie czemu.I on nie twierdzi ze "nie znalazł jeszcze tej jedynej", on po prostu nie chce, a jest juz długo sam. Znam go na tyle ze nie wierze ze nie brakuje mu kogos bliskiego.Czy to mozliwe zeby komus az tak dobrze było ze sobą samym????

Gość Też coś o tym wiem
z wyboru to jest się singlem jak się ma 30 lat. Jak się ma 20 to jest się dzieckiem.....i nie każdy musi mieć jeszcze partnera

co wy gadacie ? singielstwo od 30 stki sie zaczyna ? to jak nazwac takich jak ja ? dzieci ?? nie przginajcie..nioenormlany jest juz ten kto nie byl w zwiazku od 19 roku zycia..przynajmniej wsrod wiekszosci spoleczenstwa...

Gość Florencja**
hehe właśnie:)

Gość Florencja**
jak sie ma 30 lat to to juz na pewno nie jest "z wyboru"

wujek86 Bo wsród twoich rówieśniczek dominują panny. Dodatkowo jesteś facetem, a najczęsciej w związkach kobieta jest młodsza od faceta. Do 22-latek to i będziesz mógł spokojnie startować za 4-6 lat. Prawdziwe znaczenie singielstwa to się zaczyna jak rówieśniczki - i kobiety np o 3-5 lat młodsze - są mężatkami, a w wśród własnej grupy wiekowej do wyboru są głownie osoby z rynku wtórnego.

Gość gfdsdf
wzbrania się od tego żeby sie z kims związac, nierozumie czemu moze wie ze byłby zlym partnerem . NIektorzy facecetom wydaje sie ze kobieta bedzie od niego wymagała duzo wiecej niz gdy jest sam . JAk sie jest samemu nie trzeba nic robic nawet sprzątać jak sie nie chce . Wiadomo jak sie ma kobiete to jest wiecej obowiazkow , a nie kazdy zgadza sie na takie mniej wygodne zycie

Gość gfdsdf
moze tez sie bac ze nie spelni czyis oczekiwan , wyobrazen /.

Gość gfdsdf
a skad jestes florencja?

Gość Florencja**
jak to "mniej wygodne życie" kurde nie kategoryzujmy w ten sposób ze jak jest sie z kims to oznacza to tyle wyrzeczeń ze juz lepiej byc samemu....:) Podkarpacie.