Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

Microsoft word?

Polecane posty

Czy jezeli sciagne microsoft office to czy bede miała microsoft word? bo kompletnie sie na tym nie znam ...:(

office to pakiet zawierający worda, excela, power pointa itp. :)

dzieki pf ratujesz po raz kolejny ;) przygotowuje sie do formata i musze wiedziec co bede musiala pozniej zainstalowac...

morQ - Ty już lepiej nic sama nie ściągaj, bo znowu zawirusujesz komputer. Jeśli chcesz ściągać, to wnioskuję, że pirata. Nie wiadomo skąd, ani z jakim miłym dodatkiem. A potem szukasz ratunku na innym topiku, że komp CI się wiesza i resetuje. Samo nie wlazło. Musiałaś sćiągnąc.

a jednak.. :) masz racje jak się męczyć z rozwiazywaniem problemu lepiej zrobić format po tylu latach nalezy mu się :) aaa swoja droga jeśli używasz przeglądarki IE zalecam zmienić na coś innego, IE ściąga bardzo dużo wirusów

no to ciekawe skad mam wziac offica za darmo?? nie stac mnie zeby go kupic..

jak już sie zdecydowałaś na format pamietaj że z partycji na której jest windows (domyślnie C:) znika WSZYSTKO więc jeśli masz tam jakieś swoje potrzebne pliki (np. Moje dokumenty, czy jeśli masz w przelgądarce w folderze ULUBIONE wrzucone jakieś strony) musisz to wszystko skopiować na inny dysk lub na płyty a potem wrzucić spowrotem na C

miałam to samo napisać co Ewa :D swoją drogą sporo osób ma nielegalnego Offica a jak już ktoś chce mieć legalne oprogramowanie zawsze może ścągnąć darmowego Open Offica :P