Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil1995

Pytanie do Pań

Polecane posty

Gość Kamil1995

Mam taki mały problem, moja narzeczona nie chce seksu oralnego, nie pozwala pieścić językiem ani nie robi tego mi:( Kiedy pewnego razu rozmawialismy o naszych dawnych partnerach powiedziała mi, że to robiła!!!!! Ogólnie zrozumiałem to trak, ze dla niego się starała bardziej w łóżku, była bardziej kreatywna..........nie wiem co mam o tym mysleć.......zwłaszcza jesli zapewnia mnie o swojej miłosci P.S za każdym razem ma orgazm:) Pozdrawiam

Gość Kamil1995
dodam, ze jej poprzedmim partnerem był owczarek niemiecki AZOR

zapytaj się jej co jest powodem że tamtemu robiła a tobie nie chce.Wydaje mi się że zraziła się do orala ,bo tylko tak można to wytłumaczyć

Gość dewotki
może się nie myjesz

Gość lola lola
Jesteś niedomyty, to pewne.

Gość kamil1995
myję sie:) To nie chodzi o to.........myślałem, ze coś ciekawego sie dowiem ale trudno

Skoro to robiła, to pewnie nie chodzi o skrępowanie. Może ma z tym związane złe wspomnienia, lub obrzydzenie. ps skąd wiesz, ze ma orgazm? Może udaje

Gość los alamos
kamil, urodziles się w 1995 roku?

Gość kamil1995
nie jest taka:)nie musi udawać:) pozatym przyspieszonego pulsu i skurczów nie da się markować:)

Gość kamil1995
nie, po prostu musiałem coś dorobic do imienia żeby napisac posta i pytam serio, nie robie jaj.

Gość kamilkkkk
no to jak? napisze ktoś co mysli na ten temat? Ale bez głupich tekstów jeśli mozna

Gość ona raczej
ona raczej sie zrazila. a moze wydaje jej sie ze nie potrafi, bo wtedy cos nie wyszlo. a moze jej to nie sprawia przyjemnosci. a moze sprobowala wtedy i jej sie nie podoba taki rodzaj pieszczot. a moze tylko tak powiedziala ze to robila zeby sprawdzic nie wiem co,,,jak zareagujesz, czy bedziesz chcial albo cos:)

Gość ja moge powiedziec ze swojej
strony ze, do niedawna niecierpialam tego robic przydzilo mnie nie zabardzo lubilam jak mi ktos to robil...nie wiem jaka blokada sama nie wiedzialam czemu tak jest dodam ze jestem dawno po 20 wiec nie jestem jakas siksa... teraz pojawil sie ktos z kim wogole nasze wposlzycie zaczelo sie od milosci oralnej sama nie wiem jak do tego doszlo i nie mialam ani sekundy oporow ani przed zrobieniem mu tego ani odwortnie!!!bylo cudownie sama nie wiem czemu moze to zalezy od tego z kim ?? bo ciezko w moim przypadku powiedziec ze sie do tego dorasta bo ja juz stara jestem...;)

Gość Nie jesteśmy pedofilami
więc nie rozmawiamy z rocznikami 95 na takie tematy.

Gość Czak Nor i s
Masz za krótkiego. Laski lubią obrabiać duże pały :)