Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAZNE WAZNE WAZNE

Jakie pigułki powiększyły wam biust?

Polecane posty

Gość WAZNE WAZNE WAZNE

i jak długo brałyście? czy efekt po odstawieniu się utrzymał? O ile biust się powiększył?

Każde pigułki inaczej działają na każdą. To sprawa indywidualna i zależy od danej osoby a nie od konkretnych tabletek.Poza tym będę do bólu nudna - tabletki to nie cukierki i dobiera je lekarz, nie Pacjent głónie dlatego, że hormony to nie zabawa i źle dobrane mogą ostro namieszać.

biust się nie powiększa podczas brania tabletek anty, on jedynie puchnie. po zakończeniu brania woda \"wypływa\" i opuchnięcia nie ma, pozostaje jedynie zwiotczała skóra. więc lepiej na powiększenie biustu nie licz i smaruj piersi dobrym kremem ujędrniającym :)

Diane 35 czyli tabletki anty.I biust po nich nie puchnie tylko zwieksza sie,bo hormony decyduja o tym jakiej wielkosci sa nasze piersi.Ale po odstawieniu powrocily do normalnych rozmiarow.Jak dlugo efekt sie utrzymal to nie pamietam niestety.Nie przywiazywalam do tego zbyt wielkiej wagi.

Żeby nie było, żem gołosłowna i nie mam pojęcia o czym piszę :-) Brałam: Femoden, Logest, Jeanine, StedirilI po każdych rosły mi piersi (a raczej puchły, bo to kwestia zbierania się wody w organizmie). Do czasu, gdy całkiem odstawiłam, wtedy spadły.To na prawde zależy od osoby. jedna tyje a inna chudnie od takich samych tabletek. jedna czuje się świetnie, inna fatalnie - przy tych samych tabletkach - i tak dalej.

Gość uuuuuuuuup