Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiosna 30

Taksówki tylko dla kobiet

Polecane posty

Gość Wiosna 30

Co sądzicie o taksówkach tylko dla kobiet, i prowadzonych przez kobiety ? Zalety: - taksówki wyróżniałyby się kolorem, byłyby czyste i pachnące - bezpieczna podróż, bez chamskich zaczepek ze strony kierowców - nacisk na bezpieczeństwo podróży, w cenie usługi czekanie, aż pasażerka wejdzie bezpiecznie do domu, lub odprowadzenie jest pod same drzwi - karty rabatowe dla stałych klientek - "punkty za kilometry"- konkretne kupony rabatowe do zrealizowania w sieciach sklepów z ubraniami, w perfumeriach lub salonach kosmetycznych - każdy samochód miałby opcjonalnie fotelik do przewożenia dziecka Czy to jest według Was dobry pomysł, czy korzystałybyście z usług "kobiecej korporacji" ?

Jasne... wchodzę do publicznego kibelka przeznaczonego dla kobiet i wychodzę z odruchem wymiotnym. Kolorowe, czyste i pachnące taksówki?

Gość trtrtrtr
Nigdy nie zauważyłam takiej potrzeby. M.in. jeżdżę taksówkami często i jeszcze NIGDY ŻADEN taksówkarz chamsko mnie nie zaczepił (może dlatego że wyglądam przyzwoicie i dobrze mi z oczu patrzy).

Gość kobiety wolą
korzystać z usług taksówkarzy- mężczyzn;):D

Gość kasia i kasztanki
wyroznialy kolorem czyli co rozoweczy jakie? Jak jedna kobieta bedzie odprowadzac druga pod drzwi na pradze o 24 to na pewno beda sie czuly bezpiecznie, nie ma co. Pomysl idiotyczny, nie skorzystalabym nigdy.

Gość emma.K.
jechałam ostatnio z kobietą bardzo kobiecą :) ostry makijaż, fryzura, duże szpilki. Zaczepna, wygadana. Nie podobało mi się.

Gość glupie jak but
a co to lezbijsto by sie w tych taksowkach uprawialo?