Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem jak zawsze

Odkąd odstawilam pigulki nie kocham sie z moim facetem...

Polecane posty

możliwe że to zwykłe otarcie. proponuję jakiś żel intymny, np durex (fajny bo łatwy w dozowaniu, gdy jest ciemno i rączki się trzęsą :P ) i powinno być ok.czsem nawet jak nam się wydaje że jesteśmy świetnie nawilżone to nie jest prawdą i taki żel naprawdę pomaga.

Gość problem jak zawsze
wlsnie chodzi o to ze ja jestem mokra baardzo, ale to pieczenie mam z tego co pamietam zazwyczaj przy durexach, czy unimile tez sa dobre? musze sie w koncu przelamac :) macie racje , wiem o tym

dlamnie unimile lepsze :) dużo tańsze od durexów, a tak jak pisałam nigdy żadne nie pękły więcchyba sądobre :)

Gość pewnie uczulenie
ale sprobuj dureks ma z czegos innego niz lateks Nie wyobrazam sobie jak moj facet zniusl by taki brak seksu A moze porozmawiaj z ginekologiem nie ch ci cos doradzi I bardzo mnie ciekawia te problemy zdrowotne A i dlaczego tak bardzo boisz sie wpadki???

Gość problem jak zawsze
bo w ogole nie chce miec dzieci a nawet jesli kiedys zechce to nie wczesniej niz za jakies 7 lat...

Gość uuuup
to sie nie bzykaj , bez sensu:O

Gość Agata555
Wiesz co mówisz,że Twój chłopak może godzinami Cię głaskać po plecach i takie tam...To naprawdę świadczy,że mu na Tobie zależy, że Cię kocha i wykazuje naprawdę dużą dojrzałość. Natomiast Ty zachowujesz się jak mała dziewczynka i robisz mu swoim zachowaniem przykrość,pewnie gdyby Cię nie kochał, albo by miał inny charakter to już dawno by odszedł! A cały ten problem jest moim zdaniem sztuczny i tkwi TYLKO w Twojej psychice!Życzę Tobie,żebyś się w końcu przełamała, bo kiedyś to głaskanie mu może nie wystarczyć i poszuka sobie prawdziwej kobiety!Albo zastanów się czy to jest w ogóle miłość, bo jeżeli kogoś kochasz, to robisz wszystko,żeby dogodzić drugiej połowie, tym czasem Twoje zachowanie jest dla mnie egoistyczne i stawiające na pierwszym miejscu tylko własne potrzeby, to co ja chcę, albo czego ja nie chcę!!!