Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika9822

Solarium a tab.anty??

Polecane posty

Gość kika9822

Czy ktoras z Was chodzi na solarium i jak czesto mimo barnia tabletek antykoncepcyjnych?? Czy macie jakies skutki uboczne..?

Gość Di18
Wiesz co... jak mnie babka przepisala anty to zabroniła solarium, zreszta mozesz miec jakies zmiany uczuleniowe czy cos takiego, ja osobiscie zrezygnowałam z tego typu opalania... zostaly mi tyko balsamy... samoopalaczy tez nie stosuje bo jak dla mnie to nie wygodne....Wiec ja wole nie ryzykowac. :)

Gość solaryjka
ja biorę tabsy już kilka i regularnie chodzę na solarium...raz w tygodniu na 15 min....jeszcze nigdy nie wyszły mi żadne plamy...

zupełnie nie ma wpływu zaznacze, ze brałam tez preparaty o znacznie większej ilosci hormonów niz w pig.anty. i tez nic mi sie nie stało

jak to zupełnie nie ma wpływu??? co za bzdury! oczywiście, że ma wpływ! można dorobić się przebarwień, których nie usuniesz już nigdy. jak chodzisz i nie masz, to jeszcze się nie ciesz, bo one potrafią wyjść dopiero po paru latach.

Gość kika9822
kwestai organizmu wychodzi na to. Wiec ide:) Juz nie bylam 3 lata, zaczne od 5 min, a pozniej raz w tyg na 10 min. powinnam byc opalowa prawda? Mam jasna karnacje, ale nie biala. Kolor wlosow to popielaty blond. Dziekuje wam:)

Gość bozzzzzzzzzzzzzzzz
Ja tez chodze na solarium a biore tablety ;) Jeszcze nie mam zadnych przebarwien :P

Gość kika9822
Dziekuje:)))) :*