Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytająca

Czy kobiety z małym biustem są atrakcyjne i mają powodzenie?

Polecane posty

Gość taka jedna pytająca

Pytanie zarowno do kobiet jak i mezczyzn... Kobietki z małym biustem czy macie duze powodzenie u mezczyzn? Mężczyźni jak postrzegacie małe piersi u kobiet, czy taka z małym biustem jest dla was sexi?

Gość BBBBBBBBBBBBB
pewnie, że jest seksi, liczy się kształt i jędrność...a duże to na starość opadną:O

hejka!! ja mam male pirsi bo A i jest mi z tym dobrze!! czuje atrakcyjna i jestem bardzo pewna siebie i dowartosciowana!! i myls eze to nie roizmiar persi przyciaga facetow!! jesli chodzi o facetow to moj eksio bardzo lubil male a obecny tylko mowil zebym nie nosila stanikow typu push-up ale tego niemoge spelnic bo w ogole bede deska:P a jak kiedys ktos skomentowal ze mam male piersi to odpalilam ale za to jakie figlarne i sie zamknal:P wiec wiec pewnosci siebie i zadowolenia z wlasnego ja!!!

Gość mniii...
ja tez jestem deska, a na brak powodzenia nie narzekam, chociaż co prawda nosze push-up bo bez nich to zupełna deska

Jaki dowcip. Dla mnie nie ma to większego znaczenia, a mówię to z pozycji faceta. O pięknie kobiety nie decyduje wielkość biustu. Byłem zakochany w kobiecie z małym biustem, jak i z dużym. Obie były wspaniałe, ale to nie biust decydował o tym, że je tak postrzegałem.

brzydal to było nie do Ciebie tylko do postu tego głównego :P a generalnie to nie lubie postów tego typu .. nie lubie generalizowania.. bo nie ma czegoś takiego..żeby każdemu sie podobało to samo