Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***caroline***

Czyżby jednak ciąża...?

Polecane posty

Gość grazynka 28
nic mi nie zlecil, on mnie nawet nie zbadal!!! Wizyta trwala moze 5 minut!! Wyszlam w ciezkim szoku!! Zrobil mi tylko to nieszczesne usg i kazal czekac na okres!! A mi sie nigdy nie spoznia okres!!! Ale czy testy z apteki, dodam, ze robilam kazdy innej firmy moga sie az tak mylic!!! Nie wierze w to!! Wychodza mi 2 bardzo wyrazne krechy!!

ja bym zmieniła lekarza... i nie panikuj kochana:) Test może sie mylic ale nie jeśli robiłaś go kilka razy i za każdym razem wynik był pozytywny.... hmm to faktycznie dziwne - uważasz ze to dobry lekarz???

Gość grazynka 28
Do tej pory myslalam, ze bardzo dobry, ale zmienilam radykalnie zdanie po tej nieszczesnej wizycie!!! Naprawde nie mozna tak traktowac ludzi!! W srode ide do innego, zaplace i bede siedziec tam pol godziny, az mi wszystko powie!!!

tak będzie najlepiej :) i zaglądaj tutaj (jeśli chcesz) i pisz co i jak :) postaramy się doradzic

Gość olalalkjhgd
to może być ciąża pozamaciczna:(

Gość grazynka 28
Jezu, ja juz tez sobie wkrecam, ze to ciaza pozamaciczna, boje sie juz nawet myslec o tym, ale jednakze caly czas uwazam, ze to usg bylo zrobione za wczesnie i za malo dokladnie!!! Poza tym do tego bdani trzeba miec calkowicie wyprozniony pecherz, a mi sie okropnie siusiu chcialo!!

Gość grazynka 28
a sa jakies objawy tej ciazy pozamacicznej??

Gość olalalkjhgd
musiałabyś zrobić betę i wtedy zobaczyć czy to ciąża i potem znowu zrobić i zobaczyć czy przyrasta.Potem usg i czy coś widać.A najlepiej to nie nakręcaj się tylko poszukaj innego lekarza i powiedz jemu o wszystkim,niech ma to na uwadze.Dobry lekarz potrafi wiele.Myślę,że jesteś w ciaży bo 3 testy po miesiączce nie mogą kłamać,ale pytanie czy tamten lekarz cię po prostu olał?pewnie miał mało czasu na wczesną ciażę:o

Gość grazynka 28
poczekam do przyszlego tygodnia do wizyty u innego ginekologa, dzis i tak juz nic nie zdzialam:((Dzieki za rady i podtrzymanie na duchu:))

Gość olalalkjhgd
postaraj się jak najszybciej isć do dobrego lekarza,bo jeśli nie daj boże pozamaciczna to dobrze jest szybko reagować ,żeby nie narobiła szkód w organiźmie.Powodzenia.Pewnie jesteś w normalnej ciaży a ten konował liczył,że zaraz znowu do niego przyjdziesz i znowu kasę przyniesiesz i dlatego to wszystko:o

Grażynko mam nadzieję że wszystko będzie ok trzymam mocno kciuki!!!! :)

Gość grazynka 28
chce mi sie plakac jak i tym mysle, a mysl o ciazy pozamacicznej mnie przeraza i dobija:(((

Kochanie nie myśl o tym co najgorsze a może właśnie będzie ok a to lekarz się pomylił? nie smuc sie :)

Gość olalalkjhgd
przepraszam,że cię przestraszyłam.........nie chciałam.Nie martw się teraz.Idź do innego lekarza i zobaczysz ,że będzie dobrze.A mówiłaś temu o tych testach?że wyszły 3 pozytywne?Jak on w takiej sytuacji każe ci czekać na okres??Baran jeden!!Pewnie za młoda ciąża i nic nie widział,albo za bardzo sie spieszył:o

Gość rrrrrrrrrrr
Grazynko-----bardzo dobry lekarz jest w stanie wykryć ciąże na usg dopiero 4 tyg od zapłodnienia, zdecydowanie za szybko tam poszłaś i to normalne ze jescze nic nie zobaczyłaś, zobaczysz jak pójdziesz już za dwa tygodnie zobaczysz zarodek:) nie denerwuj się, testy nie kłamia , a TY jestes w ciąży na bank:)

Gość Ewela_114
Hej Dziewczynki Caroline gratulacje!!!!! ale fajny temat i szczęśliwy happyand :) Grażynka nie martw się wszystko będzie dobrze

Gość grazynka 28
Dzieki babeczki jestescie kochane, kochana nie przestraszylas mnie tylko powiedzialas glosno to co ja przypuszczam. A co do tego lekarza to powiedzialam mu o testach i on powiedzial, ze tez je sobie robi i tez mu wychodza pozytywnie!! Swietna odpowiedz co??

Fajnie, że nas coraz więcej:) A najlepszym sposobem na pomarańczowe zaczepki jest ignorancja tak jak ktoś wcześniej już napisał... Grażyna, bądź dobrej myśli:)

Witam Wszystkich:) Widzę że topik się rozkręca mimo że pojawiło się kilka niemiłych wpisów... Grażynko nie przejmuj się! Ja dzisiaj byłam u lekarza i nie potrafił jeszcze stwierdzic ciąży poprzez usg... Jeśli Twój lekarz nie zainteresował się tym radziłabym zmianę lekarza i uśmiech na twarzy jestem pewna że jesteś w ciąży i wszystko będzie ok:)

Gość grazynka 28
witaj caroline, po pierwsze gratuluje, po drugie mam pytanko: to ty dzis mialas robione to usg??

tak dzisiaj:) wczoraj robiłam test wyszedł pozytywnie A dlatego że już raz poroniłam zaraz pobiegłam do lekarza On zbadał mnie, zlecił jakieś tam badania, zapytał czy mam jakieś objawy i kazał z wynikami badan zgłosic się za 2 tygodnie (siedziałam tam z 40 min!:) ) Powiedział że już teraz jest pewnien że jestem w ciązy ale na usg będe mogła zobaczyc maleństo najprawdopodobniej za te 2 tygodnie. A wiec nie martw się tylko uśmiechnij :)

Gość sianko
witam Przeczytalam caly Wasz watek i bardzo mi sie atmosfera tu podoba.Czy moge do Was dobic? Na wstepie gratulacje dla Karoliny:) Ja staram sie o dzidzie od 9 miesiacy i nadal nic.Popadam juz w depresje i dodam ze juz mam 29 lat i staramy sie o 1 dziecko. Kolejny okres powinnam dostac w 29 stycznia czyli za 3 dni ale jak wiem ze raczej nic z tego.Zero objawow o samopoczucie jak zwykle przed okresem. A kiedy Wam pojawily sie pierwsze objawy? pozdawiam

Witam sianko Ja nie mam nic przeciwko myślę że dziewczyny też:) I nie przejmuj sie ja jestem mamusią 2-miesięcznego synka i aż do drugiego miesiąca ciąży nie miałam wgl objawów ... :)

Gość sianko
Livia dziekuje za odpowiedz Zawsze bede miala wieksza nadzieje nawet gdzy objawow bedzie brak:) Bo wiekszosc dziewczyn czuje juz po piersiach i bolach brzucha a potem mdlosci.A ja tak sie wlasnie zastanawialam sie czy sa jakies dziewczyny ktore nie mialy objawow.Wiec Ty mnie pocieszylas:) Ale mimo wszystko w przyszlym miesiacu ide do lekarza.Ociagam sie z tym lekarzem bo jestem za granica i obawiam sie jak tutaj jest a do Polski jade za kilka miesiecy.

Gość Perełka_650
Czesc dziewczyny :) Ja także mam termin na październik - 1 :) Mogę dołączyc?

no to faktycznie powoli robi się z tego topiku Październik 2008:) Ja choćbym nie wiem jak się starała to już nie dam rady na październik:) Jeszcze raz GRATULACJE dla przyszłych mamusiek i POWODZENIA dla starających się:) A jeśli chodzi o bardzo wczesne objawy ciąży to ja trochę ich miałam. Jako pierwsze zmieniły mi się piersi (tak gdzieś tydzień przed okresem): stały się duże i nabrzmiałe, żyłki b.widoczne a wokół sutków takie jakby malutkie zgrubienia. Do tego wstręt do kawy, ogólne rozdrażnienie, częste bieganie siusiu i wzmożona produkcja śliny. Tak to było u mnie, choć nie raz czytałam (i czytam tu), że czasem nie ma żadnych objawów:) Różnie to bywa:)

no to faktycznie powoli robi się z tego topiku Październik 2008:) Ja choćbym nie wiem jak się starała to już nie dam rady na październik:) Jeszcze raz GRATULACJE dla przyszłych mamusiek i POWODZENIA dla starających się:) A jeśli chodzi o bardzo wczesne objawy ciąży to ja trochę ich miałam. Jako pierwsze zmieniły mi się piersi (tak gdzieś tydzień przed okresem): stały się duże i nabrzmiałe, żyłki b.widoczne a wokół sutków takie jakby malutkie zgrubienia. Do tego wstręt do kawy, ogólne rozdrażnienie, częste bieganie siusiu i wzmożona produkcja śliny. Tak to było u mnie, choć nie raz czytałam (i czytam tu), że czasem nie ma żadnych objawów:) Różnie to bywa:)