Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muzyk 1klasy

Kto pisze teksty i za ile?????

Polecane posty

Gość Muzyk 1klasy

Kupie teksty pjosenek 2 do 4 zwrotek i refren temat obojetny. Kto pisze i za ile?

Gość vvvvv
Poszukaj tego gościa, ma super teksty Na chuj mi kurwa Twoje kwiaty Na chuj mi kurwa Twoje łzy Na chuj mi kurwa te dramaty Na chuj mi kurwa jesteś Ty! Więc nie wylewaj łez Proszę cię najgoręcej Spierdalaj jak najprędzej Kochana ma... (bis) Na chuj mi kurwa Twoje spazmy Na chuj mi kurwa krzyk i ból Na chuj udajesz znów orgazmy Ja czule pytam Cię: na chuj? Więc nie wylewaj łez Proszę cię najgoręcej Spierdalaj jak najprędzej Kochana ma... (bis) Na chuj mi kurwa sms-y Na chuj komórka ciągle drga Przestań pierdolić wciąż frazesy Na chuj ta pojebana gra Więc nie wylewaj łez Proszę cię najgoręcej Spierdalaj jak najprędzej Kochana ma... (bis) A gdy ucichną gorzkie słowa Miłość wypełni serce me Nie będzie kwiatów nikt żałował Bo ja naprawdę Kocham Cię! Więc nie wylewaj łez Proszę cię najgoręcej Przytul mnie jak najprędzej Kochana ma... (bis) autor słów i muzyki: Marek Roman Zakrzewski

Gość Muzyk 1klasy
Ale potrzebuje cos nowego, nieznane teksty

Kto pisze i za ile brak mi słów nie skleję ich w jedną chwilę bo brak mi słów kupię tekst piosenki bo brak mi słów a w głowie pustki i brak mi słów nie powiem już nic więcej bo brak mi czasu już reszty wam oszczędzę bo idę do lasu :classic_cool: