Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaaaaaaaaaaaaa babica

PUSZYSTE MAJACE FAJNYCH FACETOW LACZCIE SIE!!!!!

Polecane posty

Gość kllllllapsik
a widzicie dziewczyny???nawet tu znalazl sie amator kraglosci

Gość bez sensu222
myslalam ze naprawde macie facetow a tu..................same ofiary losu

gramma_loreto nie chce mi się tłumaczyc ale niech bedzie .... choruję i lecze sie hormonalnie wiec naprawde ciezko mi utrzymac wage cwicze przynajmniej 3 razy w tygodniu (aerobik albo basen) slodyczy nie jem od lat nie slodze ... a mimo to bardzo ciezko mi schudnac masz dobra przemiane materii to sie ciesz .. mnie widocznie musi zajac to troche wiecej czasu :) a do osoby która nazwala mnie ofiara losu .... coz jezeli calym twoim szczesciem jest nie byc singlem to serdecznie wspolczuje :D

Gość bobinka
ja mam cudownego męża przystojnego a waże 115kg mamy 3dzieci mój mąż wygląda jak z żurnala .....a jest ze mna i mnie kocha.....pewnie chciałby bym troche rzuciła ale mi tego nie gada jest kochany........pozaty mam powodzenie wśrud przystojniaków naprawde nie moge tego zrozumieć jak ważyłam 60kg to zwracali na mnie uwage sami przydale a teraz porzy takiej nadwadze podobam się innym...... przyjaciółka kiedyś mi powiedziała czemu ty się nieodchudzisz a ja na to po co ........tak jestem zadowolona..... dodam tylko że jestem ładna i zadbana...... pozdrawiam

Gość kllllllapsik
no i swietnie bo najwazniejsze zeby mimo wszystko o siebie dbac.bobinka a nie jestes czasami zazdrosna o swojego faceta?