Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaaaaaaaaaaaaa babica

PUSZYSTE MAJACE FAJNYCH FACETOW LACZCIE SIE!!!!!

Polecane posty

Pokazcie ze nie jestescie ofiarami losu!!!!!!!!!!!!

Gość kllllllapsik
hihi kobiety no chyba nie uwierze ze nie macie????

Gość Ju...
To uwierz:)

Gość kllllllapsik
hehe wstydza sie biedne bo zaraz jakis desperat bedzie po nich jechal ale i tak nie wierze

Gość ja mam świetnego
przystojnego i mądrego

aaaaaaaaaa i jest chociaz jedna!!!!!!!!!!ja tez mam i wiem ze jest nas cale mnostwo!!!!!!!!!!!!!a debile beda sie zaraz pienic

ale nic nie stoi na przeszkodzie zebys znalazla

Gość knedliczek
pfpfppfpfpfpppfffpffpfffpfp pienie sie :P

Gość Ju...
Komu może się pasztet spodobać.:( Przecież mężczyźni nas nawet kijem nie tkną.:(

Gość kllllllapsik
nie generalizuj ja tam sie za paszteta nie uwazam ani za zadna gwiazde jestem normalna kobieta ktora nie jest do konca idealem z okladki ale tez nie jestem przez to wybrakowana

Gość Ju...
Kochanego ciała nigdy za wiele? Chyba niekoniecznie.:o A Ty przecież masz faceta.

Gość kllllllapsik
rozumiem cie-lecz swiat nie sprowadza sie tylko do tego-sama mam troche za wiele ale kurcze oprocz tego ludzie dostrzegaja takze inne rzeczy?

Gość nooo ja nie jestem aż tak
puszysta ,ale mam fajnego faceta !Dodam ,ze nie mam zadnych zwisów czy cos tam ...od dawna biegam ale kocham jeść :P a mój facet kocha mnie :D

Gość kllllllapsik
ja tez nie jestem az tak ale odstraje ponad norme. bardzo zal mi dziewczyn ktore poprzez problemy z waga twierdza ze z gory sa skazane na samotnosc...

nie z gory skazana.... ale nie chce miec faceta nie wazne jakiego byleby tylko nie byc singlem :/ a ci ktorzy mi sie podobaja sa poza moim zasiegiem uwazam ze fajny wyglad pomaga no bo nie czarujmy sie ze ladnym nie jest prosciej ...

Gość kllllllapsik
masz swieta racje!!!pewnie ze lepiej nie miec zadnego niz byle byl jakikolwiek-lecz z 2 strony nie zawracaj tez sobie glowy takimi ktorzy zwracaja uwage tylko na cechy zewnetrzne bo oni tez nie sa wiele warci.wierz mi ze istnieja przystojni i inteligentni faceci ktorzy potrafia dostrzec nie tylko talie osy

nie chodzi o to ze zwracaja uwage tylko na cechy zewnetrzne... ale pewnie nawet nie przyjdzie im do glowy zeby popatrzec na mnie jak na kobiete .. na obiekt swoich uczuc a pozniej ... jest juz za pozno jestem juz kumpela - przyjaciólka ta dowcipna grubiutka z kreconymi włosami :D tak o mnie mowia gdy probuja komus wytlumaczyc ze chodzi o mnie ;o a

Gość mmmmmmmmmmmmm1
\"ta dowcipna grubiutka z kreconymi włosami \" mmm, to fajna musisz być:)

Gość cos wam napisze
znam 1 dziewczyne-jest naprawde bardzo puszysta ok.120kg a do tego niezbyt urodziwa a meza ma swietnego moze nie mega przystojny ale jak na nia niezly a jest w nia tak zapatrzony ze chudym dziewczyna kopara opada jak slysza jak sie do niej odnosi i jak ja traktuje

nie sztuka schudnac szybko :) juz to przerabialam odbija sie to tylko na zdrowiu wolę powoli a bez jojo :) duzo cwicze jem zdrowo i waga powoli spada a sylwetka sie kształtuje ... po stu dietach cud moge sprobowac BCCIMKZ- badz cierpliwa cwicz i mniej k**** zryj :P

Kobiety majace troszke cialka, a nawet wiecej niz troche sa starsznie kobiece i urocze, naprawde potrafia byc cudowne i zadbane, i maja w sobie tyle ciepła i pozytywnej energii. Wsrod takich mniejsze prawdopodobienstwo trafienia na wyrachowana..zreszta ja nie lubie chudych..lubie miec sie dom czego przytulioc..wolne kobietki puszyste w wieku 18-22 lata czy naprawde wszystkie już zajete jestescie?? :(

Gość ciekawosteczka98
moze napiszcie dziewczyny cos o swoich mezczyznach ile z nimi jestescie i jak ich poznalyscie??

Gość Maison
Niech puszyste lepiej wezmą się za odchudzanie, a nie dowartościowują się na forum!!!