Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanajseiekememem

WZORKI NA GłOWIE!!!!!!!

Polecane posty

Gość nanajseiekememem

czy jest tu chłopak który robił sobie wzorki głowie???? ile takie coś kosztuje???? a jak dochodzi do tego irokez to ile kosztuje???

Gość cezar_1234
Ja wykonuje cos takiego, sam miałem ale... nieco nie powaznie to wygląda moim zdaniem. w internacie jestem fryzjerem i za to kasuje jakies 4-5 zł za obciecie, obojetnie jakie a za wzorek powiecmy 3zł jesli prosty, jesli nie to do 5zł dochodzi. w sklepie gdzies tak podwujnie trzeba liczyc, chyba ze masz zaprzyjaznionego fryzjera to w 12-15 zł sie zmiiescisz. pozdrawiam

Gość cezar_1234
Ja wykonuje cos takiego, sam miałem ale... nieco nie powaznie to wygląda moim zdaniem. w internacie jestem fryzjerem i za to kasuje jakies 4-5 zł za obciecie, obojetnie jakie a za wzorek powiecmy 3zł jesli prosty, jesli nie to do 5zł dochodzi. w sklepie gdzies tak podwujnie trzeba liczyc, chyba ze masz zaprzyjaznionego fryzjera to w 12-15 zł sie zmiiescisz. pozdrawiam

Gość Baggio17
Wiesz... ja mam kumpla fryzjera to za takie cos obojentnie jakie to bierze 5zł za wszystko i jak o tym gadalismy to w salonie fryzjerskim to dochodzi nawet do 25zł jak jest cos trudnego

Gość tahe
Szukamy modeli i modelek na sesję zdjęciowa do materiału szkoleniowego dla fryzjerów wydawnictwa SUZI. Zgłoszenia zbieramy za pośrednictwem facebook'a i mailowo do Marcela pod adresem: marcel.kaluszkiewicz@silog.pl tel: +48 880 880 441 Zapewniamy odjechaną fryzurę na Sylwestra, miła atmosferę, materiał zdjęciowy i ew. koloryzacje. DUŻĄ POMOCĄ BĘDZIE ROZESŁANIE TEGO INFO DO WASZYCH ZNAJOMYCH Smile Sieć: Globalna Data: 29 grudnia 2009 Termin: 10:00 - 22:00 Miejsce: Akademia Silog - Centrum Szkoleń Fryzjerskich Ulica: Braci Wagów 1 (nieopodal stacji metra Natolin) Miejscowość: Warszawa, Poland

Gość hgggggggggg
35zl za wszystko