Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nat.

STUDENCI!!!!! czy braliscie tabletki SESJA????

Polecane posty

Gość gość
A jak dokładnie ta hipnoza działa? Jaka jest gwarancja, że mnie to pomoże?

Gość michałeczek
To co lepsze? To Fruiti czy Hipnosencja do nauki?

Gość najlepiej
Z tego co własnie doczytałem o Fruiti i Hipnosencji to są to produkty oparte na autohipnozie/synchronizacja półkul mózgowych (Fruiti) i na hipnozie/autohipnozie (Hipnosencja) więc ja bym polecał nawet łączyć te metody bo tak też opisane zostało na blogu Hipnosencji - że warto to łączyć aby otrzymać jeszcze szybsze i większe efekty. Jakby ktoś z was zdecydował sie na połączenie tych produktów to dajcie znać jakie efekty

Gość gość
warto łączyć tez to z sesją moze?

Gość hipnoza mi pomogła
Ja 2 lata temu korzystałem z hipnozy na naukę i na odchudzanie - BARDZO POMOGŁO

Gość gość
Moja opinia o tabletkach sesja pozytywna pomagaja w nauce

Gość gość
Tabletki sesje działaja ale maja minus że działają okresowo - jak substancja przestaje działać to "du*a"

Gość gość
a jak długo działa tabletka sesja jak sie ją weźmie?

Gość gość
Pół roku.

Gość gość
pewnie przez godzinę albo dwie w zalęzności czy się uczysz czy wyonujesz wiekszy wysiłek fizyczny

Gość gość
Cyt: Angielski w 3 miesiące wczoraj To jak już podajcie takie sposoby na koncentrację to znacznie lepsze efekty niż nawet fruiti daje daje hipnoza do nauki http://skarbnicazycia.pl/p/1532/329/hipnoza-d o-nauki-hipnoza-mp3.html Ja z hipnoza miałem dość szokujące doznania jeśli chodzi o naukę, ponieważ polecił mi to mój nauczyciel od angielskiego - mówił że sam z nich korzystał i bardzo mu pomogły w nauce innych języków pół roku temu. Tak więc postanowiłem sprawdzić - nie minęło 2 tygodnie jak zacząłem uczyć sie jakieś 2 razy szybciej - BYŁEM W SZOKU naprawdę. Stosowałem dalej hipnozę jeszcze przez tydzień i odstawiłem zgodnie z instrukcją - efekty nie zanikały. TERAZ minęły 3 miesiące a ja odkąd zacząłem uczyć się angielskiego i umiem normalnie rozmawiać po angielsku - komunikuje się bez większych problemów usmiech.gif Pomyślicie, że mam dar do języków ale nie - bo wszystkie lata w szkole uczyłem sie i ang i niemieckiego i efekty nikłe... Jedyne z czym łączyłem tą hipnozę do nauki to był afirmacje do nauki http://skarbnicazycia.pl/p/1521/293/afirmacje -do-nauki-jezykow-obcych-afirmacje.html bo polecili mi je w tym sklepie, żeby to połączyć i efekty naprawdę SUPER. SPRAWDŹCIE SOBIE OPINIE JEŚLI MI NIE WIERZYCIE usmiech.gif Czytam od wczoraj i faktycznie masa pozytywnych opinii na ten temat :) Sprawdzę na sobie

Gość gość
a tak hipnoza jest w 100% BEZPIECZNA?

A u mnie sprawdza się Doppelherz aktiv Dla mózgu - to suplement diety zawierający unikalne połączenie substancji budulcowych i wspomagających pracę naszej kory mózgowej, a przy nauce i zapamiętywaniu wielu nowych rzeczy na egzaminy jest to bardzo potrzebne. Teraz u mnie zaczęła się sesja i materiału do nauczenia jest naprawdę sporo, potrzeba mi i więcej siły do nauki i więcej koncentracji, dlatego uważam, że przyjmowanie tego typu suplementów jest dla nas, studentów, bardzo pomocne :)

Gość gość
ja znam sesje, u mnie sie spisuje

Gość gość
Ja nie biorę żadnych tabletek. Tylko kawa pomaga przy nauce.

Gość flkiki
Najlepsza na tegoroczną sesje jest Rycyna pozwala niesamowicie skupić. Już niewielka dawka daje power.

Gość gość
Wy kretyni. Żadna sesja, czy inny syf nie pomoże, to sila perswazji jedynie jak cos czujecie :D Na naukę i odchudzanie pomaga tylko amfetamina, ew. acodin, który zawiera pochodna amfy, ale są w nim inne substancje, wiec lepiej czysta.

Gość gość
Na bazie naturalnych składników jest też bit ly/ 1RByz6R , osobiście bardzo sobie chwalę. Trzymam się z daleka od chemii i różnych dziwnych rzeczy, więc to, co naturalne i może jakoś wspomóc to staram się korzystać.

Gość gość
Miałem bardzo wielkie problemy z pamięcią i koncetracją, często bardzo się stresowałem tą sytuacją aż do zcasu gdy moja znajoma poleciała mi momentum i problem znikł żyje mi się lepiej . zakupić można tutaj http://momentum.bebjo.pl

Gość gośćAkime
Taurynazamagnezem najmodniejsze z naturalnych ziół

Drodzy Studenci bądż osoby przyjmujące suplement diety SESJA, zdecydowałam się napisać ten komentarz, ponieważ chce was ostrzec przed niepożądanymi działaniami tego suplemenu. W zeszłym roku zdawałam maturę. Chcąc przygotować się do niej jak najlepiej , zażywałam Sesje raz w ciągu dnia. Co prawda nie pomogła mi ona szybciej zapamiętywać informacji ale odbierała chęć snu co niewątpliwie mi się podobało. Niestety dzień przed maturą moja głowa nie wytrzymała. Nadmiar nauki, brak snu, cały skad tabletek spowodował u mnie spowolnienie pracy mózgu, regresję a w konsekwecji depresję z której lecze się do dnia dzisiejszego. To choroba, która odbiera wszystko . Pamiętaj, nie warto

Gość gość
Ja tam wole plusz active bo ma lepszy skład i faktycznie moge po nim zasuwac.

Gość gość
Stosowałam sesje fruiti. To nie są tabletki tylko nagrania. Wyrywa z butów jesli chodzi o koncentrację. Miałam super wyniki na egzaminach i nie tylko.

Gość gość
Sesja to czysta chemia - już lepiej wziąć tabletki naturalne np żeńszeń . Ja zamawiam takie ze strony Apteki pod Smokiem i jestem zadowolona z wyboru