Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nat.

STUDENCI!!!!! czy braliscie tabletki SESJA????

Polecane posty

Gość AGHmen
Sesja zabawka dla naiwnych z tym składem gdzie Fosfatydyloeryny jest tyle co nic bo tylko 0,2mg w porcji, hehe śladowa ilość nie może dziłać. Ktoś potrzebuje dobrego pobudzenia i motywacji do wkucia dużej ilości wiadomości polecam Black Panther z Gothic Pharm gdzie samej fosfatydyloseryny w jednej porcji jest kilkadziesiąt razy więcej bo aż 100mg do tego mega dawka koffy i innych pobudzaczy, duzo ludzi to bierze do nauki ale preznaczenie tego jest do treningu siłowo -wytrzymałościowego. Polecam bo działanie mega

Gość gość
Jedyne co Wam pomoże to nauka :D te tabletki to zwykły magnez i kofeina, wiec lepiej strzelić sobie kawę. Ale dobrze to wymyślili z nazwa - łatwy chwyt marketingowy a studenci łykają jak kura ziarno :D

Tych tabletek akurat nie brałam, ale znam kapsułki "dla mózgu" o ile pamiętam to są one z doppelhertza. U mnie zadziałały, mialam więcej energii do nauki i mogłam się bardziej skoncentrować:)

Gość kalinka kielce
moja historia jest taka: mam młodsza siostrę, która miała zawsze problemy z nauką, z koncentracją itd i mama jej kupiła Rumiane Policzki na poprawę Koncentracji - taki sok z firmy Rabenhorst. Ja widząc, że Gośka jakoś bardziej przykłada się do nauki zaczelam jej ten sok podpijac! na efekty moze z dwa tyg czekałam i sesje, ktora byla mega trudna zdalam spiewajaco! wiec rozwazcie sobie tą opcje;)

Gość gość
Ja polecam na Neuroprotector na pamięć i koncentracje, nie tylko w czasie sesji, ale i na co dzień. Kupiłam go w internecie w sklepie nowoczesne ziola, to kompozycja ekstraktów roślinnych, witamin i składników mineralnych. Naprawdę pomaga :)

Gość gość
Pomaga tak jak landrynki :) Uczyc sie matoly!!!

Gość gość
Sprubujcie glicyn. To ważny aminokwas, który dobrze pomaga dla mózgu i nie ma żadnych skutków ubocznych. Kilka tabletek po wylewie wziętych w trybie natychmiastowym ratują człowieka od paralizowania

Gość gość

Myślę, że w opisanych przez Ciebie przypadkach dobrym rozwiązaniem będzie skorzytsanie z oferty sklepu pewnylek.pl. Znajdziesz tam bardzo szeroki wybór leków, które znacznie poprawią Twoją koncentrację. Ja kupuję tam już od dość dawna różne lekarstwa.