Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdihiggif

uczulenei na nikiel - jakiej firmy zegarki biżuteryjne nei mają tego badziewia??

Polecane posty

Gość fdihiggif

Mam uczulenei na nikiel i przez to paskudztwo boję się kupić jakikolwiek zegarek bo wiem że sprzedawcy w skepie wcisną mi każdy kit bylebym tylko kupiła ich zegarek... Chodzi mi o mały delikatny zegarek bizuteryjny (np taki http://www.prezencik.pl/claude-bernard-21124-5bid-p-927.html?osCsid=217b4f3b501a0033a1226e5642a625a7 - na żywo duzo ładniejszy). Widziałam tez łądne w Apart ale firmy nei pamiętam cena jednak podobna... może są jakies porządne firmy godne polecenai robiące ładne zegarki??

Gość fdihiggif

Gość fdihiggif
ponawiam... a i zaraz sprawdzę firmę Colibra

Gość fdihiggif

Gość fdihiggif
A zegarków Colibra nie mogę znaleźć tylko bizuterię

Gość Cosik mało się wypowiedziało
Wydaje mi się, że każdy powyżej stu złotych już powinien być ok, bo te tańsze robione są właśnie z niklu, ewentualnie zapytaj sprzedawcy o srebrne zegarki i powiedz mu o swoim problemie. Ja mam ten sam problem i nie tyle zegarki są moją zmorą co nity w jeansach :o

Gość fdihiggif
ten któy jest w linku kosztuje w Apart 520 zł i jest ze stali szlachetnej i nei mieli pewneości czy niklu nei ma :( srebne kosztują pewnei jeszcze więcej... tytanowe byłyby świetne ale raz cena powyżej 700 zł (no bez przesady) jak i neiwidziąłm łądnych modeli takich zegarków... a dżinsó nei noszę ;)

Gość klaudysia22
jestem uczulona na nikiel ale nie mam problemów kiedy noszę biżutrię z H&M.

Gość najlepiej idz do zegarmistrza
i popros zeby pokazal jakie ma zegarki antyalericzne, duzo juz jest takich zegarkow tylko najlepiej jak jest napisane na zegarku anty alergiczny, ja mam casio metalowy, ktory nie uczula ;)

Gość lolaaa27
ja mam casio na branzolecie i tylko po nim mnie nie uczula ;)

Gość ghf
a ja mam uczulenie i na nikiel i na chrom tez chcialam kupic zegarek na bransolecie ale wole nie ryzykowac

Gość gość
za to mnie casio na branzolecie bardzo uczulil ; /

Gość gość
ja mam zegarek adraitica, bransoletka jest ze stali chirurgicznej, żadnego uczulenia nie mam , a bywało,że i skórxzane paski musiałam podklejać plastrem bo krosty były jak cholera