Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunflowerka

garnitur ok. 1000 zl, jaka firma?

Polecane posty

to nie jest ten sam temat czasem to mam ochotę tu normalnie niektórym naubliżać, ale się ugryzłam w język

Gość jabajabajaba

Gość o rany napiszcie zesz cos

Gość jutro jedziemy kupic cos

vistula, albo lantier,czyli ciut droższa vistula, mają bardzo ładne garnitury, cena ok 1500 zł, ale tańsze też są oczywiście:)

Gość teraz są promocje
znajomy kupił w firmie Bytom super garnitur za...600zł!

Gość a jaki kolor wasi faceci
beda miec? bo ja mam biala suknie bez zadnych kolorowych dodatkow. chcialabym aby facet mial czarny garnitur z biala kamizelka. widzialam tak na zdjeciach z moda slubna i najbardziej mi sie to podoba. chodzi mi o taka czerń bardzo mocną. jak smoła. ale facet się uparł, że chce grafit z delikatniutenkimi paseczkami błęlitnymi albo brazowymi czy jakimis tam jeszcze innymi. a w jedym sklepie zaproponowali mu garnitur brazowy i spodobal mu sie to juz sie calkiem zalamalam. przeciez braz to pasowalby do sukni ecru, no nie? ja jestem straszliwą pedantką i tak sobie umyslalam ze ja na bialo a on na czarno i to bedzie elegancko bardzo. jak uwazacie takie grafitowe garnitury na slub z paseczkami pasują?

Co do pasków to nie jestem przekonana. Ja na swoim ślubie miałam suknię w kolorze ecru bukiet bordowych róż i ten sam kolor we włosach a mój mąż czarny garnitur z Szeflera (super materiał, nie gniecie się, ciężki), koszule kolor ecru i bordową kamizelkę. Całość wyglądała oszałamiająco!!!

Gość a powiedzcie dlaczego
w sklepach wciskaja na sile garnitury w paski jak na zdjeciach z moda slubna sa przewaznie bez paskow?

Gość a gdzie takiego człeka dorwac

Gość tb
Ralph Lauren sklep www sprawdzi się w przypadku każdego, komu zależy na eleganckim, ale jednocześnie przykuwającym uwagę stroju. Warto sprawdzić to podczas zakupów. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32

Gość gośvcfdvfdć
Ralph Lauren sklep www sprawdzi się w przypadku każdego, komu zależy na eleganckim, ale jednocześnie przykuwającym uwagę stroju. Warto sprawdzić to podczas zakupów. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32