Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szcztek

jaja jak berety w Tych serialach czyli

Polecane posty

Gość katastroffffa
Tatiana tak naprawde to polka tylko taki akcent ma w serialu cos jak jebniety patrys wielki amerykaniec:O o majeczce nic nie powiem i jej striptizie bo szkod a słow jedno co jest pewne ze sie dziewczynka lekko spasla wiec mogli by darowac ta scene z ta przyklasztorna kluchą nominacja calego bzdetnego pawełka do telekamer to tylko potwierdzenie ze tv schodzi na psy:O a jakby mi sie ten caly mariuszek nawinął pod reke to bym mu sama jebla tak mnie gowniraz wkurza ze ten aparacik to by mu dupa wyszedl

Gość szcztek
no własnie tez zauwazyłam ze Tania zaczyna bardziej akcentem przypominac amerykanke a nie ruską.....

Kochani. Przeciez po to się kręci takie tasiemce, żeby było nierealnie. A scenarzystów Pierwszej Miłości jest kilkunastu więc wątki nie trzymaja sie ani kupy ani dupy! Błyszczyk ma być bo rezyser tak chce a panie od make-upu nie maja polotu i wyobraźni, żeby protestować. Zmieńcie kanał.

najbardziej to mnie rozbraja ze tam wszyscy w buciorach sie ładuja do chaty niewazne czy sa cali zmoknieci czy snieg pada czy lato , nie zdejma a co lepsze jeszcze do lozka sie wladuja w butach , gdybym ja na swoje lozka wlazla w butach z dworu to chyba bym zaraz sobie posciel zmienila, i majeczki nie bola nigdy nogi po calym dniu chodzenia na szpilkach ? moze jest taka mala ze sie w kadr nie miesci przy pawle i musi zalozyc szpilki - panienka na medycynie jest i tak meczy kregoslup , non stop w szpileczkach i szlafroczkach zwiewnych , u nich jest wiecznei rano albo wieczor , i ciagle satynke zmeinia dla pawelka , smieszne , a dialogi jakie przeprowadzaja miedzy soba to jaksi koszmar, moj facet wiecznei sie zgrzewa ze to jest jakies pojebane bo ludizep rzeciez tak ze soba nei rozmawiaja :D

Gość izula_
Może was zaskoczę, ale znam ludzi, którzy tak jak majeczka chodzą po domu w szpileczkach - moja macocha choćby. Ale ona też ma coś z banią jak i Majeczka :D

Gość izula_
Ten serial jest po prostu tak pokręcony, że aż smieszny :D I o to chodzi :D

Gość Ruda jak moj nick
pierwsza milosc to najwieksze dno! slyszalam ze tatiana nie ebdzie juz grala?kurwa najlepsza postac i dupa. nienawidze sepleniącej klaudi :o

Gość izula_
Cóż, widac, że oni sami nie wiedzą kogo widzowie lubią a kogo nie i chyba robią wszystko, żeby serial miał jak najmniejszą oglądalnośc... bo co jak co, ale jak nie będzie Tatiany, ale za to często i gęsto będą pokazywać tę ohydną Klaudię, to ja znowu przestanę to oglądać na co najmniej 3 miesiące.

Gość kri-kro
Chyba zacznę to badziewie oglądać. Wasze teksty są powalające :D Możecie mnie jakos w skrócie wprowadzic, żebym wiedziała kto jest kto i o co kaman, zanim zacznę oglądać?

Gość jutyka
Pierwsza Miłośc- codziennie o 18.00 na Polsacie. generalnie zaczynaja watek i nie kończa. Główne bohaterki to: Majka blondynka która budzi sie z błyszczykiem, nie pracuje ale stac ich na wynajmowanie mieszkania. jej pawełek chłopak nadpobudliwy facio..były szambiarz a teraz strazak. Generalnie chodza gadają, w sumie mało co gadają, bardziej mruczą tak kochanie, dobrze kochanie, nie mogę, dobrze kochanie, mam dośc, itp. majka koleguje sie z prostytutka Tatiana, która jest w związku z ginekologiem, który kompletnie nie nadaje sie z ginekologiem. Mieszka z Arturem -lowelasem. Chodzą na piwo, ale tenBartek ginekolog wprowadził sie do tej prostytutki. jaja sa i tyle. i wieszcznie spięta Kinga która ze swoją mamusią ndłą Tereską prowadzą kawiarnię i wiecznie narzekają, ale radzą sobie i wogóle wszyscy mają na wszystko czas. Kinga ma dziecko, ma tez jakiegos faceta niewidomego i jakos serial leci.nudy nieziemskie. Emilka - pomaga w kawiarni i kolega jej wyposazył mieszkanie i o tym ona nawet nie wei.taki prezent.tata jej od tak kupił mieszkanie, i z głupola wyrosła na mądra prosta babę. Jest infantylnie oczytanym jełopem.

Gość a oto streszczenia
jutyka dobre podsumowanie :D Ja bym dodała jeszcze, że Majeczka studiuje medycynę (chyba ma raz w roku wykład) a Kinga psychologię; Kinga najpierw "zaciążyła" nie wiadomo z kim, potem była związana z facetem który się zacpał na śmierć, a teraz jest z tym niewidomym który pewnie wkrótce odzyska wzrok. A no i Majeczkę już wszystko w życiu spotkało- czego byś nie wymyśliła, na już to ma za sobą. No może w wojsku jeszcze nie była :P

Gość jutyka
Mi najbardziej pasuje matka Mariusza i tego pawełka. Bardzo spokojnie i z dystansem ale stanowczo wychowuje swoje pociechy.Normalna rodzinka. ja nawet o tych ich studiach nie wpominam bo to wogóle jaja. Powinny po teleranku to puszczac a nie jak człowiek wróciz z pracy. jest jeszcze mareczek- spoko gośc- tez ginekolog.razem z Bratkiem ginekologiem pracują. ten Bartek który jest z prostytutką. I jeszcze cos.ten własnie bartek capnął kiedys mareczkowi zonke Teresę. fajne nie? i bartek zamieszkał u mareczka i tereski.jaja poprostu jak berety. mareczek tez był z jakąs siksą która potem była z tym arturem lowelasem. No ale ta siksa arturem sie znudziła i wzieła ojca od artura.boze.........uchowaj

Gość a oto streszczenia
haha nawet zapomniałam że Barteczek obskakiwał Teresę :D lol :D A Mareczek jeszcze napastował Emilkę :P

W tym serialu to każdy z każdym. Jak leci o 18 to przeważnie prasuję albo robię jakieś sprawy domowe i oglądam to badziewie przy okazji :D A co powiecie o planie serialu, w którym gra Arturek? Ten reżyser, makijażystki, aktoreczki... wszyscy się ruszają jak muchy w smole, gra w grze to już totalne przegięcie :o Do tego teraz Arturek się zakochał w babce od kabli, jak kręciła tym światlem to myślałam, że wyrzucę tv przez okno. A w tle: \"umówisz się ze mną?\" \"oo jaki ładny pieeesekkk ooooo\" ratunku! Ciekawy jest wątek domu dziecka, który się sam zbudował, Majeczka poklapkała klapkami i taaadamm! Tylko że teraz już nic o tym nie mówią :P Tak samo dziadek ze swoją starszą damą, ojciec Majeczki - też nic o nich nie ma. Może nie mają kasy na wypłaty dla tych aktorów, dlatego nic nie mówią. A najbardziej rozje.... mnie ta scena, jak Majeczka była z Pawełkiem na wakacjach (za co? pytam, za co?) i on znalazł tabletki antykoncepcyjne. Ten pełen emocji dialog... Statyści w kawiarni powinni się sami odstrzelić. Jak można się tak upodlić, żeby statystować w takim \"serialu\"?

Gość tartykowski
a artur kiedys był z kingą, a majka była prostytytką chwilowo- bo miała amnezję. stąd zna sie ze swoją tatianką....dzieje sie. mi sie wydaje ze artur miał grac role geja tutaj, ale chyba sie zbuntował i gra role wiecznego lowelasa.ta jego rola nic nie wonisi tu.podrywa, pije, gra dzies na planie, zakochuje sie, rzuca.beznadzijna rola.

Gość tartykowski
jak to za co?przeciez paweł jest strazakiem i sa tacy bogaci ze hej:))))))))) ja zbieram całe zycie i nie mam nawet na takie klapki na szpilkach tylko zwykłe z bazaru ze złotymi naszywkami:)))

Ten Arturek to jeszcze ma najlepsze teksty, kilka razy tak dowalił, że aż się odwróciłam w stronę telewizora :D Mnie najbardziej zaskakuje, jak Majeczka z Pawełkiem potrafią się w sekundę pokłócić, pogodzić itd. Wszystko się robi w sekundę. Majeczka ma jeszcze czas cerować koszule Pawełka, jak przychodzi jego brat w odwiedziny z problemem. Potem Pawełek idzie w odwiedziny do braciaka, zobaczyć jak problem, za drzwiami z szybą stoi gówniara i podsłuchuje, ale wcale jej w pokoju nie widać... Potem idą kolesie nastukać kolesiom, to nastukanie powinno znaleźć się w historii polskiej, no właśnie, czego, bo chyba nie kinematografii? :P Pamiętam taki motyw, wraca wkurzony Bartuś ulicą. Na murku siedzą kolesie i chcą kogoś skroić, trafia się Bartuś. Kolesie zaczynają gadkę, na to on do nich dawaj ogień!!! Co, skaczesz? Tu, tam teges szmeges, jeden leży, drugi się boi, ło matko, Bartuś serio się wkurzył. Respekt. Historię Tereski pomijam. Wolę już reklamy na tvn 😭

Gość ghfhthytr
artur byl niby taki nismialy jak chcial poderwac ta edyte od swiatla, tak sie miotal i opowiadal glupoty a ostatnio nawijal jak szalony i zero stresu-przeszlo mu nagle? :O tez ogladam ten serial zeby sie posmiac-jaja jak berety:D

Gość tartykowski
terese powinni zdjąc.To nie aktorka to jakas lipa.Zero emocji, nie krzyczy,nie płacze, nie woła, nie robi min, nie mówi głosno.jeden ton czy jest zla czy nie-wszystko spokojnie powoli w opanowaniu. dno

Gość ghfhthytr
hahahaaaa no tak ta ostatnia bijatyka jak pawel z mariuszkiem poszli zalatwic sprawe z kasa :D rach ciach, jeden lezy (nawet go ten drugi nie zdazyl dotknac a ten juz go powalil) oczywiscie jego kolega sie chyba pawelka bal i negocjowali. i ten tekst kolesia "skad mam pewnosc ze mne nie wystawisz?" a pawelek na to "musisz mi zaufac" hahahahahaa

Gość a oto streszczenia
hehe Pawełek kung-fu master...:D :D Z tym domem dziecka to rzeczywiście nie wiadomo co się dzieje :D tam taka laska jeszcze pracowała, chyba dowalała się do Bartka :D A i jezscze historia jak jej tam było...Moniki? Tej co otruła Majeczkę i doprowadziła do poronienia; wywołała fałszywe oskarżenia Mareczka (doktor śmierć :D :D) a potem się zabiła :O

Gość a oto streszczenia
a no i jeszcze Arturkowi dziecko wywieźli naa drugą półkulę :D :D

Gość goja.
tia.. wywieźli a Arturek rozpaczał przez jakieś 2 odcinki, a teraz w ogóle zapomniał, że ma dziecko :D normalka w PM :D rozpierrdala mnie nieziemsko ten serial :D Mam nadzieję, że wygrają telekamerę, to dopiero będą jaja jak berety :D:D

Gość lolkaaaaaa
najlepsze jest to ze majka kilka mies miala amnezje a teraz normalnie sobie chodzi na uczelnie, za kilka odcinkow dowiemy sie ze ejst najlepsza studentka na roku

Gość kri-kro
Boziu, jakie to skomplikowane! Wątki niczym w "Modzie na sukces":D A o co chodzi z tym kłapaniem klapeczkami? Ona jest jakąś tancerką flamenco czy co?

Gość a oto streszczenia
Nie...ona te klapersiki to chyba już w brzuchu u Mamy miała ;) zresztą większość dziewczyn tam klapie, w domu, w pracy, na spacerze ;) Majeczka była tancerką ale przy rurze :P

Ach, te rurowe występy, oczu nie można było oderwać jak gibała się przy rurce w stroju panny młodej :D Mój facet darł się do telewizora, \"co to ma niby być???\" Motyw z tą Zosią też był okrutny, zabrali Arturkowi dziecko i za moment o tym nie pamiętał, a na lotnisku aż ochrona go zbierała z podłogi. Czekajcie... jeszcze coś było śmiesznego, ale oni tak lecą z wątkami, że czlowiek z wrażenia zapomina.

Wiem, wiem! Motyw szpitalny, zwolnili Mareczka z pracy i sprzedawał w szpitalnym kiosku :D Potem jakimś cudem wrócił z powrotem na oddział, ale jak to się stało? Nie wiem, może w przerwach na reklamy przeleciało :P

Gość hgjgjkg
wątek weroniki i patryka - taka bogata, wykształcona, światowa dziewczyna nie zna angielskiego? z własnym "narzeczonym" musiała przez tłumaczkę się porozumiewać ha ha