Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misskkaa

UWAGA PĘKAJĄCE DUREXY!!

Polecane posty

Gość misskkaa

Nie wiem co to sie dzieje ale juz drugi raz nam sie zdarzyło ze pekł nam DUREX, niby taka renomowana firma a w kulki leca ładnie.To jest oburzające wręcz!Czy miał ktoś taki przypadek

Gość khaki bazzar
kazdy wie ze durexy sa przereklamowane :P lepsze unimile

DUREXY SA DO BANI!! zawsze pekaja!! unimil alebo te no con.... cos tam sa siuper:)

Gość jakie efekt daja
stosuje durexy juz kilka ladych lat i nigdy nam sie to nie zdarzylo. mysle, ze to kwesta zalozenia prezerwatywy

no nie do konca z tymi umiejetnosciami!! bo te pekaja a inne nam niepakaly moze byla jakas felerna seri ja nie wiem!! alke tak bylo :P

witam, też myślałam że durexy są super :) ale niestety nam pękła... od razu zmieniliśmy na unimil, i na razie odpukać jesteśmy zadowoleni

Gość no co za parodia
gdyby pękały tak często jak piszecie to było by nas tyle co chinczyków ;] kwestia umiejętności założenia.! przecież to jest śmieszne co piszecie! Albo zakładacie je w 10 cm pazurach, albo coś nie tak z waszym podnieceniem..:P Fakt, zdarza się to i wcale nie tak rzadko,ale bez przesady!

Gość ha aha hahahahah
nie no sorry, jak moze peknac guma? jak nie umiecie zakldac to sie za seks nie bierzcie ludzie:)

Gość lolll
ja pier... mi jeszcze ani razu nie pekla ... ja nie wiem jak wy to zakladacie...;/

mi ani razu nie pekła. przeczytajcie najpierw,jak się je zakłada

Gość anonimowiec
Wiele razy korzystalem z durexow i bylo spoko, no ale dzisiaj tak nie bylo i guma pekla

Gość anik...
a moja kolezanka zaszła w ciąze stosując unimile:) i ma słodziuskiego synka, wiec róznie to bywa. To czy prezerwatywa peka zalezy od tego czy jest prawidłowo załozona i czy jest odpowiednie nawilzenie. Mi durexy nigdy nie pekły. Stosuje je razem z globulkami patentex.

Gość kolacja
pękają i to jak cholera! już 2 razy musiałam biegać do lekarza po postinor!

Gość kr 23
nam nigdy nie pękła, a stosujemy je baardzo często...:) wypróbowalismy juz wszystkie z serii Durexa..i jestesmy z nich zadowoleni....

Gość kurczeeee
chyba jak je nieopatrznie przegryzą

Gość MMMM.
Nam 4 razy pod rzad pekly!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takze dlatego od niedawna stosuje tabletki hormonalne, bo z gumakmi stres jest.

Gość Popłudniowa Heerbatka
2 x Durex = 2 x postinor

Mnie durex pekl tylko raz w zyciu, a to i tak z naszej winy troche.Unimile pekaly bardzo czesto!!! Nie wiem czy jest roznica w jakosci miedzy prezerwatywami kupionymi w Polsce a za granica,jednak nigdy sie nie zawiodlam na durexah (mieszkalam za granica)

Gość boje się jutra
nam też nigdy żadna gumka nie pękła,trzeba umiejętnie zakładac

Ja stosuje durexy jak mam czerwoną lampkę ( uzywam lady comp) I mi do tej pory tez nie pekły ale jak sie naczytałam waszych opinii to troche zaczynam się stresować.

Gość my tez uzywamy od lat
Tez kilka razy pekly :o i nie jest to kwestia nieumiejetnosci zalozenia, bo tak jak mowie stosujemy je juz dlugo, ani zbyt malego nawilzenia... Kiedys pekly przy sporej ilosci durex play... radze uwazac :(

Gość zyczliwy
@ misskkaa Spadaj na bambus pracowniku/pracowniczko agencji reklamowej. A swoją drogą... kiepski to system, kiedy płącą od jednego posta na forum - powinni płacić za cały rozkręcony wątek, toteż misskkaa - powinnaś poudawać trochę, poodpowiadać ludziom itp :D

Gość ja jakos uzywalam durexy
4 lata i jakos nigdy zaden mi nie pekl...wiec pierwsze slysze, ze pekaja.