Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek-1972

Czy kochanki sypiaja tez z mężami

Polecane posty

Gość marek-1972

Hej mam pytanie do wszystkich kobiet, które sa lub były kiedyś kochankami. Czy w trakcie kiedy miałyście kochanka uprawiałyście także seks z własnym mężem? Czy zdarzyło wam się tego samego dnia kochac i z mężem i z kochankiem?

Gość pluplu
no zdarzyło sie tak wjednym dniu najpierw z kochankiem a w nocy z męzem

Gość marek-1972
Z czystej ciekawości. Kiedy kochanki pisza o swoich związkach z kochankami nie poruszaja takich spraw, nie pisza czyw tym czasie współżyja także z mężami choć wydaje mi się, że w większości wypadków chyba tak. Tylko ciekawe czy ten seks z mężem to dla nich tez przyjemnośc czy tylko przykry obowiązek?

Gość a co jak oboje
nie używali i kochanek zapłodni swoją żonę plemnikiem męża kochanki ?:D Podobno kiedyś taka sytuacja miała miejsce jak w jakiejś amerykańskiej rodzinie urodziło sie nie wiadomo skad u białych rodziców murzyniatko:D:D:D:D

Gość frrrrustratka
miałam kiedyś kochanka, z którym spotykałam się w ciągu dnia a wieczorem uprawialam seks z własnym mężem.... potem już tylko miałam seks z kochankiem... a teraz nie mam nic...kochanek wrócił do żony, mąż woli tv....

Gość pluplu
ale musze przyznac ze sie źle czułam jak maż mi wkładał

Gość frrrrustratka
jakby była przyjemność z seksu z mężem, nie musiałabym szukać kochanka...to chyba jasne. Więc przyjemność z kochankiem, a w domu...ruuuutyyyynaaaa

Gość znawca kobiet.
Kobiety dzielą się na 1. te które zdradzają często - ok 35% 2. te które zdradzają sporadycznie - ok 30 % 3. te które nie zdradzaja bo nie czuja sie na siłach zdjąć przed obcym facetem kiecki ( pasztety) - ok 35 procent 4. Te które nie zdradzają i nie zazdroszczą tym które zdradzają ( nie maja takich potrzeb) - 5 procent populacji :)

Gość marek-1972
No własnie tez mi się tak wydaje. Gdyby seks i w ogóle stosunki z mężem były udane to chyba kobieta nie szukałaby kochanka? No ale może się mylę i słabo znam kobiety :p

Gość kochanka marka_72
Tylko i wyłącznie kochanek ....

Gość tak samo jak
kochankowie sypiają z żonami... i co tu roztrząsać Marku

Jest nas porządnych tylko 5%? No tak, że też ja zawsze muszę być w mniejszości....

Gość kochanka marka_72
Marku .. a może Ty jesteś moim Markiem ? ;)

Gość kochankap
ja tak niestety tak:(

Gość kochankap
sypiam z mezem i z kochankiem oczywiscie z mezem raz na miesiac z kochankiem czesciej

Gość aaaadostaniesz
oczywiście , że TAK. A jak inaczej? Przecież nie bzykając się z mężem on może zacząć coś podejrzewać. Poza tym cóż, kochanek to tylko taki wiesz, skok w bok, trochę ekscytacji i adrenalinki. Mąż to zawsze mąż ;)

Gość seki kotka30
No jak męźowie nie chcą z nami spać bo koledzy ważniejsci to trzeba sobie jakoś radzić. Z męźem mam fajny sex potrafi mnie doprowadzić do orgazmu, ale za to krótki. Z kochankiem się kochałam po 6 godz. Nie zdażylo mi sie spac z jednym i 2 w ten sam dzień. I raczej bym sie starala tego nie robic...

Gość Łapka od kotka
No to normalka - najpierw od rana do późnego popołudnia seksiłam się z trzema kochankami:\ a wieczorem szłam na spotkanie z moim chłopakiem uwieńczone nocnym kochniem się:)

Gość a_dusia
seks z kochankiem i mężem w tym samym dniu lub nazajutrz :) jest wskazany chociażby ze względu na dobro ewentualnego potomstwa

Gość kochanka marka_72
Sorki :O ja byłam kochanką ale wy chyba jesteście porąbane :O ... jak można spać raz z jednym raz z drugim :O Tego to juz nie potrafie sobie wyobrazić , chociaz w tym czasie też meza miałam :P

Gość seksi kotka30
bo z mezem to od swieta jak ma ochote on...a z kochankiem to co tydzien...;) z reszta juz go nie mam bo odszedl...chyba nie mogl przebolec ze mam meza :(

Gość do voalki
->A co za różnica?Te kobiety są bardzo fałszywe i myślę, że szkoda czasu w ogóle zawracać sobie głowę takimi tematami... i kobietami

Gość z kochankiem sypiam
z mężem od roku nie.

Ja znam taki przypadek, ze kobieta namietnie flirtuje z facetami, rozkochuje ich w sobie, wchodzi z danym delikwentem w wiez emocjonalna/duchowa, ale z nim nie sypia...z mezem natomiast ja nic nie laczy, ale tylko z nim sie sexi...

Gość zdradzony mąż
sypiają. ale jest to przykry obowiązek, jak się okazało.

Gość zlota obraczka
jak mialam kochanka, to nie sypialam z mezem...............kochanek sie odkochal :D............i to bylo najlepsze rozwiazanie tego ukladu :classic_cool:

Gość majakaaaaaaaa
milalm chlopaka i poznalam innego nie zakanczajac jeszcze zwiazku .Nie sypialam z nim juz (ze swoim chlopakiem)ale kieduys po klotni z tym nowym mylalam ze to koniec i zrobiallm to z chlopakiem.bylo mi zle.Nie moge rozgraniczyc ciala od uczuc.Ale mam tez kolezanke dla ktorej to pestka.Kochala sie i z tym i ztym.Kobiety sa rozne.

Gość bywało bywało
Rano z kochankiem w wieczorem z mężem w ogóle kobiety ,które mają kochanków mają o wiele większą ochotę na sex z mężem POTWIERDZONE