Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet pewien......

Dlaczego tylu facetów żali sie ze dziewczyny wola twardzieli

Polecane posty

Gość Facet pewien......

zamiast wrażliwych mieczaków Nie ukrywam że jestem przystojny,nigdy nie byłem szarmancki dla dziewczyn,nie ma żadnych zainteresowań,nie czytam bzdurnych ksiązek.Posiadam natomiast to co kobiety uwielbiaja najbardziej: urodę i i pewnosc siebie,to wystarczy:) Zawsze dziewczyny traktowałem przedmiotowo i zawssze mnie lubiły nie mozna słodzic dziewczynie bo to przyniesie skutek odwrotny do zamierzonego Dziewczynom trzeba samca a nie wrazliwego człowieka:)

Gość Edyta......Płońsk
Racja:) Ale wielu kolesi tego nie rozumie

Gość ideałem byłby
wrażliwy samiec alfa ale to rzadkość :D

Gość Agawaa......
Zgadzam sie facet powinien czasem mna potrzasnac z takim czułym i opiekuńczym można sie zanudzic:O

Gość Facet pewien......
Jakie to ma znaczenie? Tak, byłem

Gość kobieta pewna siebie
"ma żadnych zainteresowań,nie czytam bzdurnych ksiązek" Czyli nawet na imprezę się nie nadajesz, bo jak tylko usta otworzysz, to będzie wstyd. Co widać po Twoim poście zresztą. :D

Gość Facet pewien......
Kobiety twierdziły inaczej Mam znajomego który jest zbyt wrażliwy i strasznie idealizuje dziewczyny

Ale faceci sa ograniczeni, tylko o jednym myślą, Nie jestes wrażliwy, to co tylko ciach mach i juz...robisz?

Gość Facet pewien......
Kobieca wrazliwośc to mit stworzony w celach obronnych. wiadomo że na ta która zdradza "dla przyjemności" mówią suka, szmata dziwka itp więc broniąc sie wymyśliły bajke że zdradzaja z miłości albo że ich facet im nie daje "uczucia". Ale tylke mężatek ile skotłowałem to chyba nie wszytskie robiły to ze mna z miłości? :)

Gość słowa dziewczyny
Wole takiego niz jakiegos nawiedzonego intelektualistę co mi po takim facecie skoro wstyd sie pojawic z nim na imprezie

Gość fgfha
Intelektualisci sa starsznie nudni radze ich unikac

Gość fgfha
brak im fantazji nie sa cwaniakami

Gość WhatKatieDid
no super zawsze mi8 się marzył przemądrzały i nieoczytany facet bez zaintereowań dla mnie prawdziwy facet ma zaintereowania, dużo czyta i jest ciekawy świata, ma swoje zdanie i nie wstydzi się go przedstawiac na forum publicznym, ma silny charatker i nie wchodzi pod pantofel, ale zawsze umie się taktownie zachować i w razie czego stanie w mojej obronie to jest prawdziwy facet ty jestes ograniczonym szpanerem

a ja bym chciała pewnego siebie intelektualistę xP takiego co jest draniem, traktuje przedmiotowo itd. tak jak autor, ale też uwiedzie mnie swoim intelektem, (nie chodzi mi czy wie ile to jest 2x2, tylko hmm...zna ludzi, potrafi filozofować xP).

Gość abastaaa
wiesz takich facetow jak ty owszem - wole ale na razzzz a na cale zycie to po co mi taki co nawet sobie z nim pogadac nie mozna :O

Gość abastaaa
poza tym wrazliwy nie oznacza mieczak

Gość virgo...
facet nie musi nic czytać musi mi sie podobać

rany!!czasem nawet jesli facet jest tylko trochę mniej inteligentny niż ja to zwyczajnie nie mogę z nim wytrzymać z pustakiem to bym nawet do łózka dla sportu nie poszła, bo dla mnie to jest to samo jakbym poszła do łózka z największym tchórzem z zapadnięta klatą

Gość to bzykaj się Nefi
z Włdkiem Bartoszewskim, w końcu profesór a wsiowe kobiciny zawsze na takich lecą 💤

Gość do autorag
"kobiety twierdzily inaczej "...ktore? te sukowate ktorym podobal sie twoj \"podryw?:D niezle wiec sprobuj z ta normalna ktora ci da popalic ze nie bedziesz juz pewnym siebie skurwielem.:) popieram zes okleczony w duzym stopniu,popracuj nad tym chlopcze🖐️🌻😍 to bzykaj sie Nefi --->1 raz slysze teorie ze wsiowe kobieciny na takich leca? widac twoja teoria napewno praktyczne zastosowanie u ciebie

Gość
I bardzo dobrze że wolą twardzieli dzięki temu dłużej mogę utrzymywać błogosławiony stan samotności. :)

Gamoń, nie daj sie zlapac na generalizowanie :P ja wole tych wrazliwych i tez jestem w stanie blogoslawionym (nie ,nie , nie jestem w ciazy :P)

Gość
Jeśli dawanie popalić uważacie za normalne to też podziękuję. :)

\"to mój mail Salana: nelly.f@wp.pl jak tylko wyzdrowieję to poprosze chłopaka żeby mi zdjęcie zrobił, bo przez tą chorobę chyba trochę zrzucę czekam na zdjątka wczoraj trochę wymiękłam i się najadłam jak mały prosiak, ale dzisiaj znow zerowy apetyt trochę mi się pogorszyło... już od lat tak nie chorowałam daję sobie jeszcze dwa dni na ozdrowienie\" :) jak prosiak to do chlewu a nie na kaffe siedzi.