Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijaczka smakoszka ...

JAKI ALKOHOL?

Polecane posty

he he malibu pychaaa.jeszcze mi sie przypomniała wódka wisniowo plus sok pomarańczowy no i lód.Masz moze jakis sprawdzony sposób na słodkiego drinka?

mam, jest pyszny, ale faktycznie baaardzo słodki, no i bomba kaloryczna :D mieszam wódkę z sokiem pomarańczowym, najlepiej takim z kawałkami miąższu, a jak nie mam takiego, to dodaję zmiksowaną świeżą pomarańczę i zalewam to mlekiem skondensowanym słodzonym (ślinka mi poleciała :D)

Gość A JA POLECAM
whisky Jack Daniel's tequila Olmeca i piwko Lech :D ;)

no faktycznie bomba kaloryczna:))Ja rówiez lubie wino grzane, takie gotowe juz do kupienia w sklepie.Na zimowe wieczory pycha:)))

a ja polecam - Lech jest też moim ulubionym piwkiem :) Mocny albo Premium :) lubiś - nigdy nie liczyłam kalorii, co widać po mojej sylwetce :D ale biorąc pod uwagę, że piję codziennie, szukam czegoś, po czym nie będzie mi wywalało brzuszyska tak jak po piwie :D

no mozna:)Tylko ,ze na wiosne okaze sie ze nie miescimy sie w ta ulubioną spódnice z zeszłego roku:))

Warkę też czasami popijam, ale z sokiem malinowym, jakoś samej Warki nie lubię, tak jak Lecha

lecha za to lubi mój facet.Gdy nie mamy powodu do kłotni a chcemy go znalesc kłocimy sie na temat tego które jest lepsze i dlaczego:))

piwa nie nie piwam;) no tak...jak sie sporo pije ...to uwazac trzeba nie tylko na kalorie;) ale myslenie o kaloriach...kolejnych fałdkach na brzuszku tylko odbiera przyjemnosc...a dokłada wyrzutów sumienia ;) mhmmm..moze rzadziej...ale za to na luzie;)

kurde, a ja miałam przepis na pyszny likier kokosowy :( ale gdzieś go posiałam :(

z kaloriami folguję sobie podczas posiłków ;)

a tak z doswiadczen ost lata...dobra jest księżycowka z sokiem malinowym;)...gładko wchodzi....a jak naprawde dobra i umiejetnie zrobiona,..to tupotu białych mew nstepnego dnia nawet ja nie miewam;) nalewki domowej roboty..mocne...na spirytusie...i smak i aromat niepowtarzalne;) wino z dzikiej róży..takie juz 8mioletnie...pycha.....;)

25 dkg zalewasz 0,25 l spirytusu i odstawiasz na dwa tygodnie.Po tym czasie przelewasz przez sitko i alkohol który otrzymałas miksujesz z mlekiem skondensowanym.

tupot białych mew :D rewelacyjne określenie! :D wisienko! tak, to ten przepis, ja Cię chyba ozłocę! dziękuję :):):)

ehhh..zle znosze alkohol;) dlatego pije..okazjonalnie i staram sie nie przesadzac;) kiedys zatrułam sie lampka brandy...omijam wiec szerokim łukiem wszystkie rude wody na myszach;)

no, zatruć się łatwo :( ja mam podobny uraz do czerownego wina :D

Gość ulaaaa
jej ja mam to samo co ty ale zamiast pomóc pieprza ci pierdoły

Gość smakoszkal-
Polecam wódkę waniliowa z coca cola, naprawde pyszne.Smakuje rewelacyjnie i ten zapach wanilii.Polecam

Gość bułat okudzawa
po whishy czy ogolnie ciemniejszysz alkoholach kac jest większy . Najmniejszy kac jest po dobrej jakosci wódce .

Mała Łomża wystarczy. Win nie lubię, mocniejsze raczej od okazji jedynie.