Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka jedna z wielu

dlaczego tak wiele facetow jest na tyle pustych ze ocenia po wygladzie ?

Polecane posty

przeciez nie kazda dziewczyna moze miec talie osy i piekna twarz oraz piersi jedrne... a kazda z nas zasluguje na milosc dlaczego kolejny raz mnie odrzuciliscie ? co ja wam zrobilam ? dlaczego jedna ma wszystko i tylko grymasi a druga nie moze miec nawet namiastki tego:-( dlaczego oni oceniaja tylko po wygladzie ? przeciez nie raz slyszalam, JESTES ZA GRUBA :-( co ja jestem winna ze mam zla pzemiane materii ? facetom radze sie zastanowic nad swoim zachowaniem, jak kolejny raz chcecie kogos odrzucic z powodu wygladu czy tuszy to puknijcie sie w glowe debile :-o

nie rozmawiam z prawiczkami mitomanami wiec zamilcz frajerze

Kobiety też oceniają po wyglądzie, niestety :(. Oczywiście zawsze istnieje niewielkie prawdopodobieństwo, że trafi się na taką osobę, która da nam szansę mimo naszego nieatrakcyjnego wyglądu.

nawet nie wiesz ile waze to co mnie wyzywasz frajerze ?

ty brzydalu!

"nawet nie wiesz ile waze to co mnie wyzywasz frajerze ?" jestesmy frajerami wiec czego sie spodziewałaś? :P poza tym, jesli wazysz mało, to pewnie twarz masz paszczurską... :P

Gość to się autorko nie interesuj
przystojniakami, tylko weź kogoś na takim poziomie jak Ty zamiast zakąłdać głupie topiki.

Gość sama jesteś pusta
bo pewnie grubego to Ty nie chcesz, co???

komicznie żartuje, to taki jego sposób na okazywanie zainteresowania:) Inwestuj w siebie ile możesz, póki nie masz faceta na głowie. Nie pakuj sobie do głowy i nie traktuj jak ofiarę. To, czy Cię ktoś pokocha nie zależy tylko od Twojego ciała. To co w głowie jest równie ważne, na dłuższą metę nawet ważniejsze.

\"To co w głowie jest równie ważne, na dłuższą metę nawet ważniejsze.\" ale najpierw musi byc ta krótsza meta :P:P a na krótszą mete nie mozna wyglądać jak łup statku wielorybniczego :P

musi, ale co człowiek to gust. Są tacy, co lubią pulchniejsze, ale większość lubi szczęśliwe, zadowolone i pełne życia kobiety. Prawda?

Propos łupu statku wielorybniczego. widziałam kilka kobiet, które miały sporą wagę, ale wokół zawsze były tłumy zakochanych w nich facetów. Tak że spokojnie;)

Kazda kobieta powinna byc zadbana, pachnaca i zmysłowa. Proponuje siłownie, wysiłek poprawia samopoczucie i nie tylko:-) Miło jest tez popatrzec na niezłe ciacha co tam przychodza, a wiec przyjemne z pozytecznym, uwielbiam ten zestaw;)

Gość bo sa pusci
szukaj w tych pelniejszych;) spoko loko, mam kolezanke ze spora nadwaga z dobrym facetem ( wydawal sie fajny :P )

Gość bo sa pusci
musi byc ? musi to ziemia krazyc wokol slonca

Gość to niemozliwe
kobiety sa glupie albo grube i brzydkie wiec jesli glupia to nie ma co gadac a jak gruba brzydka tez no chyba ze jest dobra w lozku albo ma kase. tragedia

"jak kolejny raz chcecie kogos odrzucic z powodu wygladu czy tuszy to puknijcie sie w glowe debile" a co, wolałabyś, żeby ktoś z Tobą był z litości? Myslisz, że faceci to mają na zawołanie - pstryk i już ich pociąga grubsza, bo tak wypada, bo przeciez nie mozna robic przykrości mniej urodziwym dziewczynom. Takie pretensje sa bezcelowe - wbij sobie do głowy, że jeśli ktoś kogoś nie pociąga, to żaden altruizm tu nie pomoże

była taka fajna sznata.... zaczynała sie od slów "harpuny juz gotować czas" :P:P strzeż sie autorko :P

Gość Mo21
ja to sadze tak... problem nie tkwi w tym, ze jestes gruba, pryszczata czy jakas tam jeszcze tylko w tym, ze smecisz i uzalasz sie nad sobą!! wez sie w garsc i nie pros o zainteresowanie, milosc, a tym bardziej jej namiastke... szanujmy sie trosze:/