Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka jedna z wielu

dlaczego tak wiele facetow jest na tyle pustych ze ocenia po wygladzie ?

Polecane posty

Gość bo sa pusci
bo to nie ty masz sie wybierac tylko on na ciebie:P a jak na horyzoncie slonca nie widac to chyba niewarto wogole na pole wylazic ?

Gość Agnie
i po raz kolejny to samo: "dlaczego WSZYSCY faceci patrzą TYLKO na wygląd?" to tak jak: "dlaczego WSZYSTKIE kobiety lecą TYLKO na kasę" autorki topików - na fittness, do kosmetyczki i po nowe ciuchy, a goście - brać się do roboty i czesać kasiorę, a nie przesiadywać na kafe; polecam jeszcze profesjonalne leczenie kompleksów, tj. żeby dać zarobić psychologom, psychoterapeutom, ew. jakimś trenerom rozwoju osobistego, a nie jęczeć i jojczyć:p

bo sa pusci mój Przyjaciel powiedział kiedyś, że to kobiety wybierają mężczyzn. Coś w tym jest.

Gość nie bez powodu
tak mowi czy tak jest ?

Gość Mo21
prawda jest taka, ze na wyglad patrzy kazdy... i wcale nie trzeba byc super laska/ facetem tylko miec cos co akurat niektorych pociaga... przeciez wiem z doswiadczenia, ze istnieje pelno przeprzystojnych typow i mimo tego, ze slepa nie jestem oni mnie nie kreca... tak samo jest w druga strone... a jak ktos chodzi cale zycie przygarbiony ze strachu i ciagle wyciera nos w chusteczke bo "znowu w zyciu mu nie wyszlo" no to nie ma sie co dziwic... usmiech na twarz, troche lansu i wszystko da sie zrobic... oczywiscie nie w piec minut bo ludzie czasami szukaja sie cale zycie... ale probowac!! piatkowe popoludnie wiec trzeba wyjsc gdzies sie pobawic:) gdyby nie to, ze w pracy jestem tez by mnie tu nie bylo, pzdr

Na dziś chyba starczy tej szczerości. Mam złośliwy nastrój i kilku kafeteriuszy na koncie. Lepiej się nie pogrążać:P :D

wirtualnie ---> tez tak sądzę :) Stanowczo "za głośno" mi przytaknęłaś w ostatniej kwestii ;)

Gość Koń kawaleryjski
Niech tam. Wtrącę swe trzy grosze. Mimo, żem jeszcze młody, dla mnie osobiście ten cały wygląd niewieści nie ma aż takiego dużego, strategicznego i decydującego znaczenia. Oczywiście, nie chciałbym by moja hipotetyczna wybranka była zdeformowana otyłością, ale i z drugiej strony jakoś specjalnie piękne damy również na mnie już nie działają. Jak dla mnie, to niewiasta winna mieć bogatą i wrażliwą osobowości i być mądrym człowiekiem. Nostalgia za kimś takim zżera mnie tak bardzo, że cała ta uroda schodzi na plan dalszy.

"Oczywiście, nie chciałbym by moja hipotetyczna wybranka była zdeformowana otyłością" to już wystarczy, żebyś wpisywał się w zasadę "wygląd jest jednak ważny" - przykro, ale taka jest prawda :) eh, też jestem dzisiaj jakaś zadziorna :P

"Szły nie szły, nie próbujmy. Już się dziś po stresach ostatnich jakoś rozładowałam" a ja właśnie jeszcze nie. A musze to zrobić zanim mąż wróci z pracy, bo inaczej on będzie musiał to przyjąć na klatę ;)

wirtualnie-dzięki za buziak jarek-inteligencja i ujmujący styl bycia na nic jeśli jest gruba i brzydka? przepraszam ale pierdolisz głupoty

wirtualnie, jeśli ja się czepiam, to Ty nie czytasz ze zrozumieniem - napisałam wczesniej, że wygląd jest ważny, a koledze o nicku "koń kawaleryjski" uświadamiam tylko, że i dla niego w jakimą sensie (mimo, że sie wzbrania przed przyznaniem się do tego) :)