Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka jedna z wielu

dlaczego tak wiele facetow jest na tyle pustych ze ocenia po wygladzie ?

Polecane posty

Gość ja tez chcem

eh, wirtualnie, od razu mi to pchniało przyjaźnią damsko-męską, naprawde Nietsety, to się bardzo często tak kończy. Skąd ja to znam :)

Gość ja tez chcem
byc marzeniem szlachetnym a niestety czyli jak to sie konczy ?

Gość Koń kawaleryjski
Czy rzeczywistość może być komplementem ? I czy marzenie o pięknej duszy niewieściej nie jest szlachetne ? I czy taka dusza nie jest marzeniem dla niejednego ?

Pięknie piszesz.... szkoda, że jestem uprzedzona do pięknych słów, mogłoby być miło wyobrazić sobie, że mówisz na poważnie:) W każdym razie doceniam:)

Gość cześć kucharzu
🖐️

Gość Koń kawaleryjski
Wyobraź sobie, wyobraź. Wyobraźnia bogata zresztą to cenny element składanki duszy mojej wymarzonej damy.

Gość Koń kawaleryjski
Opowiedzieć o mej wymarzonej wybrance ? Mogłaby mieć wiele wad. Jednak przy tym wszystkim liczy się prawy charakter, życzliwość dla świata - sygnalizująca dobrą wolę i niezatrucie serca złem... Do tego spokojne, może nawet melancholijne usposobienie, sprzyjające refleksyjności i kojące nastroje. Targające jej wnętrzem rozterki nie byłyby poczytane jako wada, lecz jako efekt jej pięknego marzycielstwa. Rozmarzyłem się znów... Zresztą pewien obszar jej wnętrza pozostawiam niezdefiniowany - kwalifikujący się jedynie do odkrycia.

Widzę, że jesteś niepoprawnym marzycielem. Rozterki targające jej wnętrzem... byłyby wkrótce męczące, bardzo męczące. Marzenia są piękne, marzycielstwo również, ale z czasem... pragmatyzm z odrobiną zachwytu i skupienie się na tu i teraz stają się ważniejsze. Tak myślę. :)

Gość to dobre
rycerz w lsniącej zbroi sie znalazl... niedzisiejszy jestes...

Gość Koń kawaleryjski
Nie sądzę, żeby to było aż tak dla mnie męczące. Moja nostalgia jest tak duża, że gdyby udalo się ją zniszczyć wstawiając w jej miejsce wyczekiwaną obecność mej wybranki, to radość byłaby na tyle spora, że zmęczenie rozterkami mojej damy nadeszłoby bardzo późno. Ja bym się wręcz cieszył, że mogę te rozterki rozpatrywać, bo póki co, to nie mogę nawet zaznać takich rozterek drugiej osoby.

Gość Koń kawaleryjski
Żaden ze mnie rycerz. Jak już to tylko koń kawaleryjski. Po prostu przeszedłem i nadal przechodzę kwarantannę nostalgii za dobrym dla mnie sercem.

Gość Koń kawaleryjski
Nie da się zaprzeczyć. I co tu począć...

Gość Koń kawaleryjski
Zresztą przede wszystkim idzie o bliską przyjaźńz bratnią duszą, niszczącą nostalgię. Gdyby udało się to zrealizować, to już byłoby wyśmienicie.

Gość Koń kawaleryjski
Rozmawiając sobie z Tobą trochę się rozmarzyłem i posłałem myśli znów w kierunku marzeń, ale to właśnie stanowi doping do regeneracji...i do działań przyszłych.

Gość Koń kawaleryjski
A właśnie, zauważyłem, że udzieliłaś światu na tym forum swego numeru gg - czy to może być doping do mych działań ?

Gość gratuluje znalazłeś frajerkę
:D:D:D

Gość Koń kawaleryjski
No dobra, w takim razie cofam swe durne pytanie, żeby nie było że mam jakoweś niecne intencyje.

\"A właśnie, zauważyłem, że udzieliłaś światu na tym forum swego numeru gg - czy to może być doping do mych działań ?\" wirtualnie.....zważ, że jak na marzyciela chłpak nie ma problemów z inicjacją...kontaktu oczywiście:D:D:D kawaleryjski-pozdrawiam🌻

Gość Koń kawaleryjski
Natomiast to nie zmienia faktu, że nigdzie nie kłamałem.