Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

april211

Dlaczego on sie tak zachowuje

Polecane posty

Nie rozumiem mojego męża, tu niby mowi że ciesyz sie z ciazy ze sie nie ineresuje a ostatnio spedza wiecej czasu z kuzynem niż zemna. A jeszcze ma o to do mnie pretensje ze ja niby zachowuje sie tak czy owak ze krzycze na niego i pyskuje Bardzo mi przykro sie robi gdy wypomina mi to ze nie pracuje a przeciez 3 miesiace temu mnie zwolnili i na dodatek dowiedzialam sie ze jestem w ciazy a jeszcze pretensje ze w ciazy pracy nie szukalam. Czasem wydaje mi sie ze dla niego wazniejsze sa pieniadze niz ja. ;( moze to ja cos zle robie. A moze przesadzam.

nie przejmuj się meżowie wogóle w ciąży czasem mają dość dziwaczne zachowania wielu rzeczy nie rozumieją i pewnie nigdy nie zrozumieją uspokaja sie to w 3 trymestrze a na nowo wybucha zaraz po narodzinach dzieci lepiej ich traktować z przymróżeniem oka

Gość Berenika.
Czasami facet dopiero jak weźmie swoje dziecko na ręce zdaje sobie sprawę z tego że został ojcem ale i nawet wtedy potrzeba mu trochę czasu żeby się do tego przystosować.Niektórzy kompletnie nie rozumieją co się dzieję w ciele kobiety gdy rośnie tam małe serduszko. Porozmawiaj z nim,podsuń jakieś książki czy gazety na temat ciąży,mów o tym co czujesz i co się z Tobą dzieje,razem oglądnijcie jakiś film o ciąży.Dopuki mu tego nie uświadomisz jakie zmiany teraz w tobie zachodzą on nie będzie wiedział,bo tego nie czuje.Jak ciąża będzie zauważalna może zacznie się więcej interesować tymi co się dzieje,ale nie koniecznie.W

Gość głupiaaJakaś.
A co to my niby jesteśmy >>>>>>>. Skad mamy wiedzieć czemy sie tak zachowuje przecież nie jestem jego cieniem.........;/

Gość glupia
to po co sie wypowiadasz

głupiaaJakaś. - GOŃ SIE!!!!!!!!!! april211 - nie martw sie my w ciazy jestesmy bardzo przewrazliwione mysle ze jak z nim spokojnie pogadasz wywalisz kawe na lawe co cie boli ale na SPOKOJNIE to wszystko wroci do normy:)