Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ożeniłem się i teraz mam

Czy żonę można zgwałcić?

Polecane posty

Ona ostatnio powiedziała że ją zgwałciłem, ale to pewnie było po złości. Przecież sypialiśmy już wiele razy, pół roku po ślubie i jest moją żoną. Przyszedłem trochę wypity, ona się opierała - nie chciała, ale ja i tak zrobiłem to co trzeba było. Przecież jestem jej mężem, ona mi to ślubowała i mi się to prawnie należy. Ona nie miała później prawa mówić takich rzeczy, żony przecież nie można zgwałcić?

Gość 44444444444455555555555
Marna prowokacja 🖐️

teraz uczepiłem się nogi od stołu i wale w sęki.Czy to gwałt?

Pewnie że można, jeżeli nie zgodziła się na seks, to jest to gwałt. Nieważne, czy jesteś jej mężem czy obcym facetem :O

zaraz wydupczę sąsiada

Ona mi to przecież ślubowała, żona nie może odmawiać seksu mężowi. Ślubowała mi to. Nie jestem dla niej obcy i wiele razy to robiliśmy. Ona nie ma prawa odmawiać bo to mi się zawsze należy. Ona przecież to mi ślubowała.

Gość hahahahahahahhhhh
zagłebiak ,uwazaj bo i Ciebie wydupczy

Gość Andrew Lepper
ha, ha, ha- żonę zgwałcić ? co innego prostytutkę!!!!

Gość zgwałć Myrevina

Gość durniu
oczywiście ze można radze poczytać kodeks. To ze jest twoją znoan nie znaczy ze ma ci dawać, naruszyłeś jej cielesnośc i dobro osobiste

jesteś cham i ja jakbym była taką żona "zgławconą" to bym doniesienie zrobiła . A żona to nie kobieta? niezasługuje na szacunek ? może być pomyślał mózgiem a nie tylko ptaszkiem? miałeś ochotę, to mogłeś iść do łazienki i konia sobie zwalić a nie krzywdziść żonę.

nie zartuj, pozwolili jej w kosciele podczas slubu powiedziec " i bede z toba wspolzyla kiedykolwiek sobei zapragniesz, tak mi dopomoz ..... " ?

Ja bym dorwał na ulicy nieznajomą to rozumiem że to gwałt. Ale seks z własną żoną gwałtem nie jest. Przecież znam ją dobrze, robiliśmy to nie raz. To po prostu kolejny raz. Żonę się przecież od tego ma. Po co się żeniłem? Zrobiłem to żebym miał seks zawsze kiedy tego chce. Ona ślubowała że zawsze ze mną będzie na dobre i złe, że nie opuści mnie w potrzebie. Wiec chyba nie miała prawa tak mówić?

Gość ty .........
ona ci ślubowała wierność, miłość oraz że cię nie opuść a ty powinieneś jej okazać szacunek. można zgwałcić żonę!!!

od dzisiaj tylko myrevina gwałcę

albo zagłębiaka

Gość ty .........
to tak jak byś powiedział że nie masz sie na czym wyżyć to żonę potraktujesz jako worek treningowy w końcu ślubowała na dobre i złe to czemu jej nie mogę bić człowieku ty w ogóle zastanawiasz sie nad tym co piszesz??

ożeniłem się i teraz mam - tak samo, kretynie, jej słubowałeś, ale twoj rozumek nie jest w stanie tego pojac :O tak, mozna zgwalcic zone, ze wszystkimi tego konsekwencjami - temat zamkniety 💤

Gość mam tylko nadzieje ze to
PROWOKEJSZYN 😡

TEN KAWAŁEK POWALIŁ MNIE WPROST NA KOLANA : "Przecież jestem jej mężem, ona mi to ślubowała i mi się to prawnie należy" PRAWNIE TO CI SIE NALEZY SOLIDNY WPIERDOL I NIC WIĘCEJ CI SIE NIE NALEZY.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\" bragga Pewnie że można, jeżeli nie zgodziła się na seks, to jest to gwałt. Nieważne, czy jesteś jej mężem czy obcym facetem \" Wcale niekoniecznie:P.Gwałt jest wtedy jak jest niezadowolona:P. Do tego nie rozumię tego obłędu-to żona ma te obowiązki czy nie:O?Jak nie można egzekwować to jest coś tu nie w porządku z tymi przepisami:O.

Amant ,dawaj tyłek

Ale przecież żona od tego jest. Nie ma prawa odmawiać. Powinna zajmować się domem, zaspkokajać męża, sprzątać, gotować i wychowywać dzieci. Taka jest rola żony, sama chciała za mnie wyjść. Jeśli tego nie robi to dzieje się patologia, rozwody i źle. Mam nadzieje że to jednorazowy wybryk z jej strony, ja tego nie będę tolerował. Jesteśmy w końcu rodziną, mamy dziecko i kolejne jest w drodze. Takie jej wybryki mogą zniszczyć naszą rodzinę. Chce żeby była dobrą żoną i pomijając ten wybryk jest. Ma męża pożadnego który zarabia, wiec jej powinno być dobrze. Po co ona to chce niszczyć?

kurza twarz gdybym ją znała ...:o pomogłabym dziewczynie uwolnić sie od takiego DZIADOSTWA CO TO PO PIJAKU POKAZUJE NA CO GO STAC ...nie zdziwie sie jak ci zapoda solidnego kopa w zad i TO JUŻ WKRÓTCE ...UWAŻAJ MAM CIE NA OKU CHAMIE ...