Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaB-84

TELEFON!

Polecane posty

Gość asiaB-84

Witam! Chcę sobie zmienić telefon, zatanawiałam sie nad LG SHINE ale nie jestem pewna czy tego właśnie szukam. Może poradzicie mi co warto kupić?

Jak dla mnie Motorolka jest w sam raz :) Nic mi nie nawala jak dotąd, a nieraz mi zleciała na podłogę z hukiem :P

Albo Nokia 7360 :) Slicznie sie prezentuje, jest taka w sam raz dla kobitki :D Może sama sie na nią skuszę, bo podoba mi sie :P

wybierz taki który ci się najbardziej podoba. i najlepiej pomacaj jeszcze. dotyczy to zwłaszcza sony ericssonów - mają tandetne plastiki :o

nokia 7360 jest fajniutka, sama chcialam taka miec, ale nie ma takich fajnych gadzetow jak nokia 6300 albo jakas nowa motorolla czy SE :)

Gość tokina
Pedro co ty gadasz , Sony Ericssony są najlepsze , mają najtrwalsze baterie i są łatwe w obsłudze.Użytkuję już czwarty z kolei a właściwie to zawsze mam dwa aktywne .K700 i a drugi K750i ,są naprawdę dobre i żadna nokia sie nie umywa.

mandywandy ;) mialam kilka telefonow, ale od kilku lat uzywam tylko nokii i sie nie zawiodlam, a 6300 ma wszystko czego mi trzeba :D

Gość E50
nokia E50 gwarantuje ze bedziesz zadowolnoa:) Typowo kobiecy telefon piekna obudowa z mieciutkiej skórki duzo gadzetow ladnie gra sliczny wyswietlacz aparat a do tego mozesz wgrac nawigacje! Polecam bez dwóch zdań Zobacz sobie i sama powiedz

>tokina miałem k500, w800, k750, w810, k550, k510 i teraz mam k800 i w każdym plastiki były bardzo marnej jakości. nie mówiąc o niewygodnym dżoju (już pominę możliwe awarie). tyle mam do zarzucenia tej firmie. :classic_cool: a k750... pffff, imo dość brzydki i oklepany

Gość tokina
wiesz Pedro , zadziwiasz mnie , skoro ci sie nie podobają to dlaczego miałeś ich aż tyle , ja w ciągu 8 lat zmieniłam dopiero 6 telefonów i zawsze miałam Sony Ericssony.Twoje prawo mieć inne zdanie , ja jednak polecam .

no... ja dłużej niż 2 miesiące miałem tylko 4 telefony, średnio je zmieniałem co 3 tygodnie, myślę że to powinno wyjaśnić:classic_cool: i również je polecam jeśli się zaakceptuje ich wady (plastik i ew. dżoj)

Gość asiaB-84
Dzięki wsztystkim. Nokie odpadają bardzo nie lubie tych telefonów. Hmmm.... wygląda na to, ze szukam dalej

Gość E50
pedro* zgadzam sie dzoje sie psuja strasznie w SE pozatym to najgorsze badziewie i najgorsze menu i kolory maja. Ale dopuki ktos nie przezuci sie na inny bedzie sie upieral przy swoim

Gość E50
w shine w torebce sie galka obraca i wlacza menu wiec lipa

Gość IIIIIIIIIIIIIIII
E50 jest genialny, mozna fajne programy nawgrywac :) Fajnie wyglada i jest git. Tylko czasem sie zawiesza.

Gość Lauren Hill RULEZ
Nokia E50 jest spoko :) Moj chlopak ma i fajnie wyglada