Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzannna

poradzcie...

Polecane posty

Gość suzannna

mam problem...moj synek ma juz poltora roku i nadal spi ze mna...usypiam go i jak go przeniose do jego pokoju budzi sie..wola mama..siada na lozku...tak bardzo brakuje mi bliskosci meza...naszego wspolnego zasypiania i budzenia...i jest tak ze w naszym malzenskim lozku spi nasze dziecie a my na zmine ladujemy w jego pokoju i w jego lozku(dobrze ze wielkie)...wola pic w nocy przebudza sie i szuka kolo siebie mamy albo taty...jak oduczyc Jaska spania z nami i zeby zasypial w swoim pokoju?dodam ze przy zasypianiu musze byc ja...

mój mały spał ze mną 4 lata- ciężko go było oduczyć - też mnie wolał- ale ja wstawałam przytulałam dawałam pić i szłam do swojego łóżka- bardzo pomógł duży miś do przytulenia który go \"pilnował \" ;)

Gość suzannna
Impuls:)ja nie chce zeby Jasiek dostawal w czolko calusa i sam zasypial..tylko zeby go nauczyc spac we walsnym pokoju i lozku...a wstawac i tak bede do niego w nocy czy bedzie mial 2 czy 12 lat...ale chyba pora zeby zaczal spac sam?bo juz sama nie wiem...

Gość suzannna
nikt mi nie pomoze?

Może na początek, niech śpi w Waszym pokoju, tylko na osobnym łóżku lub w łóżeczku, tak, zebyś była \"na wyciagniecie ręki\". Myślę, że takie zminay trzeba wprowadzać stopniowo.

Moja córcia pierwszy rok spała zupełnie sama od 3 dnia życia. Jak skończyła rok coś sie zmieniło i w połowie nocy wstaje i każe sie przeniesc do mojego lozka ... pierwsze pol nocy spi w swoim lozeczku. Tez nei wiem jak wrocic do normalnosci :(

Gość suzannna
:(

Moja córka ma już 3 latka ponad, do pół roku spała z nami, potem u nas w pokoju w swoim łóżeczku, potem nadal u nas tylko już na swojej własnej wersalce. W tamtym roku na wiosnę przeprowadziliśmy ja do swojego pokoju, niestety budziła sie w nocy i przychodziła do nas. Latem miła nocować u nas ciocia i powiedzieliśmy Zuzi, że ciocia będzie spała u niej w pokoju a ona z nami, myślałam że sie ucieszy a tu kategoryczne nie ona śpi u siebie a ciocia ma spać u nas i koniec. Byłam zdziwiona widocznie sama do tego dorosła. Wiem, że ci tą wypowiedzią nie pomogłam zbytnio. Ale jak już zdecydowaliście, że chcecie synka przeprowadzić to może sposób super niani, konsekwentnie odprowadzajcie synka do siebie i chodźcie do niego gdy płacze tylko nie kładźcie sie obok na łóżku tylko siadajcie na podłodze i posiedźcie dopóki nie uśnie. Wiem że super niani zajmowała to zwykle 2 - 3 dni ale u mojej kuzynki dopiero po tygodniu sie udało. Teraz czasem też mała wstaje w nocy i przychodzi do nich ale to pewnie kwestia czasu. Powodzenia życzę i wytrwałości.

Gość suzannna
dziekuje dziewczyny sprobujemy:)

Witajcie przyjaciółeczki 🌼 Rzadko ostatnio bywam na internetach, bo same rozumiecie i wiecie ile czasu trzeba poświęcić dzidzi ;-) Ja mam inny problem :-( Otóż kiedyś w nocy obudziło mnie dziwne uczucie :-0 Jakby ssanie :-0 Półprzytomna zobaczyłam jak Misiaczek ssie moją pierś :-0 Karmie naszą dzidzie piersią i on chyba jest troche zazdrosny :-0 Musze tutaj dodać że nie śpimy w jednym łóżku, bo jest jednoosobowe :-0 Misiaczek śpi na kocu rozłożonym na podłodze :-0 Więc musiał specjalnie wstać i zrobić coś tak obrzydliwego :-( Mamci o tym nie mówiłam, bo znowu byłaby nieprzyjemna sytuacja :-( Ale jak myślicie, czy on nadal czuje sie dzieckiem? Czy to jakiś inny, chory objaw? :-( Boje sie :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość suzannna
to bedziesz miec magdusiu cycki do samej ziemi...

magdusiu- polecam sztuczne piersi- rewelacja- misiaczek w półśnie napewno się niedomyśli- i misiaczek będzie syty i twoja pierś cała- mamci nie mów masz rację- może się nieco zazdrosna zrobic i zamiast sztucznej ciemną nocą swoją podawać pozdrawiam