Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aisza21

jak to zrobic zeby facet wiedzial ze seksu latwego nie bedzie

Polecane posty

( bo podobno jak sie nr kom wymienimy to ze on wtedy na seks latwy liczy) ale zeby miec z nim jakis kontakt,zeby znajomosc mogla sie rozwijac powoli?

prosze powiedz mi jak ... kurcze ja nie wiem jak mam sie zachowywac w takich sytuacjach... chce zeby facet widzial ze u mnie to sie wacka nie moczy ehh jak to pogodzic?! :(:(:(:(:(

Gość a czemu sie nie moczy

Gość odjechana gigi
Powiedz ze wstepujesz do zakonu i mozesz jedynie pogadac z nim na tematy filozoficzne. Jak cie bedzie kochal to bedzie staral odwiesc ciebie od tego.

Gość kajko i kokosz
na pewno ja kocha po jednej macance na dyskotece

Gość odjechana gigi
Daj mu zaproszenie do Nasza Klasa. Jak na poczatek to wystarczy. Potem mozesz pomyslec by dac mu gg.

Gość do Aisza
facet pomacal cie na dyskotece, a ty przezywasz jak mrowka okres. Na dodatek sluchasz glupich opinii na forum. Wyluzuj. Co ma byc to bedzie, jak sie odezwie to poznasz jego zamiary, moze jeszcze tak byc, ze on ci sie po blizszym poznaniu nie spodoba.

Gość odjechana gigi
jak mrowka okres:)) super jest to wyrazenie.

Jarek... ja tylko pytam, bo nie wiem, a Ty od razu wyskakujesz z tym ze sobie zycie kobiety utrudniaja! :P wypowiedzialbys sie konkretnie na temat a nie... potrzebuje porady i nie mam kogo zapytac

nie kurde, nie rozumiesz... nie lubisz seksu? nie lubisz seksu z facetem? czy ogólnie? poszłabyś z nim do łóżka, to teraz nie miałabyś tego problemu...

Zrozum, że my faceci do seksu zawsze dążymy, to jest od nas niezależne. Są tacy, którym to udaje się szybciej, są tacy, którzy "się czają", ale każdy facet będzie dążył do seksu z kobietą, która mu się podoba. I zamiast myśleć jak tego seksu unikać, to zerwij od razu z nim znajomość, albo nie zaprzątaj sobie tym głowy tylko daj się ponieść swoim emocjom :)

Gość Justynaa23lata
no włąsnie to normalne ze facet chce zblizenia z dziewczyna która sie mu podoba sęk w tym żeby dziewczyna tez poczuła ochote na zblizenie i dlatego jest tutaj potrzebny czas az dziewczyna bedzie miec ochote

Gość Justynaa23lata
sprzedawca słonca facet ma zadowolic kobiete nie na odwrót

Gość Justynaa23lata
Im bardziej meski facet w zachowaniu i w wygladzie tym szybciej rozbudzi dziewczyne

Do kobiety wyżej - wy sobie wmawiacie że potrzebny wam jest czas, ale wystarczy dobry bajer faceta, omamienie was odpowiednie i nawet najbardziej cnotliwą można zaciągnąć do łóżka po góra 3 spotkaniach.