Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aisza21

jak to zrobic zeby facet wiedzial ze seksu latwego nie bedzie

Polecane posty

Gość Justynaa23lata
Musza poczuc do faceta pozadanie z czasem bo facet nie ejst obiektem seksualnym jak kobiety.Zeby poczuc pozadanie do faceta musi on dbac o dziewczyne wykazac zainteresowanie wtedy kobieta poczuje ze ma przy sobie silnego faceta który zapewnia bezpieczenstwo to sprawi podniecenie u dziewczyny ale warto poczekac az dziewczyna sama nabierze ochoty bo wtedy cieszy sie seksem i moze nigdy sie nie znudzic a facet tez ma przyjemnsoc jak kobiecie sprawia radosc seks

Gość Justynaa23lata
to obupólna korzysc dla faceta i kobiety warto dac sobie troche czasu to procentuje w przyszłosci

hellishbloodystorm - być może, ale często jest tak, że możemy wydać się wam wartymi "poświęcenia" bardzo szybko, nawet na pierwszym spotkaniu :) I nie zawsze trzeba być przystojnym. Tak jak napisałem wy działacie pod wpływem emocji, kierujecie się zupełnie czymś innym niż faceci. Wasze nieracjonalne myślenie jest czasami przydatne :) Podam przykład z mojego życia - umówiłem się z dziewczyną przez internet. Bardzo ładna, inteligentna, same superlatywy. Nawet mi przez myśl nie przeszło, że wieczór zakończy się seksem. Ale jakieś sprzyjające okoliczności przyrody (dosłownie) spowodowały, że podczas naszego spotkania zerwała się ogromna burza i wykorzystałem to, choć nie chciałem :) Ona się bała burzy, nie chciała siedzieć sama w domu, no to mnie zaporosiła. A dalej to nie muszę pisać. Następnego dnia stwierdziła, że to co się stało musiało być jej przeznaczone :) Nasz kontakt się potem urwał, ale to inna historia.

hellishbloodystorm - ale ona nie była głupia. Ja się z głupimi nie umawiam :)

Gość Justynaa23lata
ale prawda jest taka ze przy jednym facecie mozna poczuc pozadanie szybko a przy innym wolno lub wcale