Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogryzek jabłka

Kochanka - Suka

Polecane posty

Gość ogryzek jabłka

Jestem atrakcyjną na poziomie kobietą, wykształcenie, stanowisko... Uwielbiam dominować, faworyzować i kokietować. Zdobywam wszystko czego tylko zapragnę, oczywiście bez większego wysiłku czy przymusu. a teraz do sedna. lubię adrenalinę tą nieprzystępność i niedostępność. Lubię zdobywać. Pech chcę a może traf, że moimi łupami padają z reguły niewyżyci emocjonalnie i seksualnie żonaci mężczyźni. Zawsze szarmanccy, sprawiający dobre wrażenie, mili i przede wszystkim na poziomie :)

Gość ogryzek jabłka
Jestem zdesperowana a nikt mnie nie chce.

Gość odjechana gigi
Jesli jestes zdesperowana wybierz sobie tutaj jakiegos faceta z forum. Oni prawie wszyscy sa prawiczkami wiec chetnie sie z toba zwiaza.

Gość hehehe11112
no ja tez nie za bardzo wiem o co jej chodzi??

Gość odjechana gigi
Autorko najpierw zdobywaj wyksztalcenie a potem dopiero mysl o facetach.

Gość prawiczek z forum
wolałbym raczej dziewice na dziewczyne .

Gość oferma
"Jestem atrakcyjną na poziomie kobietą, wykształcenie, stanowisko... Uwielbiam dominować, faworyzować i kokietować. Zdobywam wszystko czego tylko zapragnę, oczywiście bez większego wysiłku czy przymusu. a teraz do sedna. lubię adrenalinę tą nieprzystępność i niedostępność. Lubię zdobywać. Pech chcę a może traf, że moimi łupami padają z reguły niewyżyci emocjonalnie i seksualnie żonaci mężczyźni. Zawsze szarmanccy, sprawiający dobre wrażenie, mili i przede wszystkim na poziomie " przeczytałem i myślę sobie "ale w związku z tym cooooo?". ty się chwalisz czy żalisz?

Gość zazdrosnice z was
co sie czepiacie? jesli mowi, ze jest atrakcyjna i na poziomie, to ja jej wierze. dlaczegozby nie?

Gość hehehe11112
ona juz tu pisala ale widze ze rada o zimnym prysznicu i wibratorze nie podzialala...

Gość odjechana gigi
Gdyby byla atrakcyjna i na poziomie to nie pisalaby o tym jaka to ona zdesperowana bo nie ma faceta. A to jak to ona kokietuje i zdobywa to chyba sobie sama opowiada takie bajki i zaczyna wierzyc. Przyklad: "Zdobywam wszystko czego tylko zapragnę, oczywiście bez większego wysiłku czy przymusu. " No chyba nie donca tak jest skoro autorka musi az na forum pisac by wyzalic sie ze swojej samotnosci.

Gość nie ilość a jakośc
desperacja-jest oznaką słabości i dlatego te "łupy" tak lgną do Ciebie, chociaz z tego postu nie wynika że jest Ci z tym źle. i oby "myśliwi "polujący na "łatwą" zwierzynę byli z tego faktu zadowoleni.

Gość prawiczek z forum
mnie interesują tylko dziewice . A ty kochanka jestes dziewcia?

'taka wykształcona, taka na poziomie, a pisze "tą" nieprzystępność' heh, taka sytuacja powtarza sie tu co (na oko) 3ci temat. :p

Gość trele mele dudtki
przestancie tak na nia napadac za te pare zdan ktore tutaj napisala, a niech sobie zyje jak chce...obojetnie jakby na to nie popatrzec to jest w jakims stopniu jej "odchylek" i moze sie z tym nawet meczy...dobranoc