Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan uwodziciel

A ja zapytam jak uwieść PANIA WAGE???????

Polecane posty

Gość pan uwodziciel

POMOZCIE DZIEWCZYNY JAK TAKA ZDOBYC? TO CHYBA NIE JEST LATWE, CO?

Gość pani waga
Oczywiście, że jest łatwe - dla Pana Wodnika.:)

Gość kobieta waga
romantyzmem:-)

Gość pani waga
Engel auf Erden, ale Autor chce Panią Wagę, a nie Pana Wagę. A to chyba różnica...mała:P

Gość pani waga
A tam, romantyzmem. Tajemniczością raczej i nienagannymi manierami, np.

Gość kobieta waga
Tak, rowniez nienaganne maniery i wszystko co piekne - zgadza sie:-) (i jak wyzej romantyzm:-))

Gość pani waga
A tak poważnie, to Pani Wagi się nie uwodzi - to ona uwodzi, więc mężczyzna powinien tylko umiejętnie dać się uwieść:D

Gość Pani Waga
Potrzebujesz konkretnych wskazówek? Już: - savoir vivre - podstawa:) - szrmanckość w cenie: odsuwanie krzeseł, przepuszczanie w drzwiach :) itd. ( w zwykłym pubie Ty idziesz pierwszy- torujesz drogę ;) ) - pierwsza randka - miły lokal, raczej Ty płacisz, pożniej jak się umówicie:) - bądź zadbany i flirtuj z nią:) - nie spóźnij się - jeżeli musicie gdzieś dojść- idziesz od strony ulicy, by jej się nic nie stało - miły sms zaraz po randce z pytaniem czy bezpiecznie dojechała do domu :) Powodzenia;)

Gość pani waga tez
zgadzam sie z tym co napisala pani waga w 100%

Gość balance
;)

Gość jeszcze to młode wagniątko
a ja to wolę trochę szaleństwa

Gość pani waga
Sporo nas tu (Wag) jest. Ale autor się ewakuował.:P

Gość błemi
miec w normie bmi i waga jest twoja :)

Gość kobieta waga
Z Pania Waga zgadzam sie rowniez w 100%:-)

Gość balance
muzyką, pieśnią serca:) ;)

Gość Uwodzicielska Waga
Porady dla facetów zainteresowanych Wagą: 1. Panowie trzeba być szczerym - nie grać i nie kombinować, bo Waga to wyczuwa i zaczyna przewrotnie robić to samo. Jak nikt inny potrafi grać i czarować nawet jeśli jest Tobą zainteresowana nie zdradzi się - będzie lawirować ! 2. Dlatego musicie zdecydowanie przejść do działania nie czekać na inicjatywę Pani Wagi..............., ponieważ one wolą jasne sytuacje czy nawet deklaracje ze strony mężczyzn. Nawet do tych facetów którzy je szalenie interesują - raczej na pewno nie zrobią pierwszego kroku, bo są zbyt taktowne i eleganckie. 3. Działać konkretnie, nie marnować czasu bo Wagi należą do kobiet cieszących się dużym zainteresowaniem. Nie zapomnieć o gracji i nie dać wyprzedzić się innym panom, ale pamiętać, że nawet szczypta chamstwa może wszystko zepsuć i najważniejsze jeśli Waga nie widzi w was tego "czegoś" to możecie się natrudzić, a i tak małe szanse. 4. Wagi mają bardzo dobrą pamięć - nie mylić się w zeznaniach - wyłapią. 5. Wagi to nie twierdze nie do zdobycia więc Panowie odważyć się i wystartować, żeby nie żałować do końca życia przy innej mniej atrakcyjnej, że mogło by się jednak udać z taką seksowną i interesującą Wagą. Do dzieła do odważnych świat należy ! Powodzenia panowie

Gość waga jak zywa
tylko nie tak od razu bardzo bezpośrednio, z taktem i powolutku...

Gość natalia123757
kultura osobista to podstawa jak będziesz zadbany pachnący i będziesz ja uwodził tylko nie nachalnie plus jakieś fajne komplementy to waga będzie oczarowana, oczywisie Ty płacisz za kolacje :)) aaa i poczucie humoru podstawa :)

Jako waga, oprócz wyżej napisanych porad mogę dorzucić jeszcze jedną: nie bądź tępy.... ja osobiście nienawidzę facetów którzy nic nie wiedzą... na ignorancję reaguję wysypką Co prawda jestem już długo w stałym związku, ale w trakcie poszukiwań partnera idealnego trafiałam na takich nieuków, którzy nie wiedzieli kim był dostojewski :O pomijam fakt, że jako typowa waga interesuję się sztuką, i nikt z mężczyzn których znałam (niestety łącznie z obecnym) nie miał zielonego pojęcia kim jest gustav klimt czy alfons mucha .... a szkoda....... Poza tym wagi chyba źle się czują w dyskotekach... ja osobiście nienawidzę ;) ale może to być tylko moje odczucie :)

hehe Panią wagę najszybciej zdobędzie Pan waga :) Stary powiem Ci krótko, masz być pełen życia z nutą romantyzmu :) najlepiej jeśli jesteś osobą wszechstronną o wielu zainteresowaniach i z poprawnymi manierami. Jeśli nie to odpuść sobie, wagi stawiają na pierwszy efekt nie czekając na zrodzenie się uczucia :) dotyczy obu płci :D i jeszcze jedno jeśli uda ci się \"poderwać Panią wagę \" nie kombinuj i nie baw się w olewanie \"niech sama zadzwoni\" oczywiście też się nie narzucaj. Wagi lubią wyważenie! sam jestem waga i znam sporo Kobiet wag :) więc co nieco wiem.

co za bzdury waga z wagą ? nudne jak flaki z olejem ........ oczywiście zapewne istnieją wyjątki od tej reguły.... ale niestety pan waga nie zdobędzie szybko pani wagi w większości przypadków...