Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan uwodziciel

A ja zapytam jak uwieść PANIA WAGE???????

Polecane posty

Nie wiem czy ryby pasują czy nie..... nie sugeruję się takimi "dopasowaniami" wiem, że waga z wagą - raczej nic nie wypali.... ale reszta... Spotykałam sie i z bliźniakiem, z którym wagom jest najlepiej podobno :O baranami, bykami, wodnikami , lwami.... i innych, których nie pamiętam również... a na koniec wylądowałam z panem strzelcem... gwiazdy mówią - porażka :) a my się kochamy jak szaleni ;)

Gość kasiakasiakasia11223
ja jestem waga i mam faceta lwa.jest burzliwie:-) ale i tak jakoś wytrzymujemy ze sobą. O wagi moim zdaniem trzeba straaaaasznie zabiegać i broń boże nie adorować jeszcze jednej przy okazji bo wagi nie lubią konkurencji.

właśnie nie ma się co sugerować gwiazdami :) a jak poznam kolejną rybę która mi się spodoba :) bo jak wiadomo wagi są wybredne :) to wchodzę w to z miejsca ale tym razem na innych zasadach :D

takie są wagi :) to one uwodzą... kiedy pojawia się na horyzoncie panna która daje z siebie za dużo ja automatycznie uciekam jak najdalej od niej. zarówno kiedy zaczyna mnie uwodzić jak i kiedy się narzuca. mi sie wydaje że wagi to zdobywcy, a kiedy zwierzyna sama pcha się w sidła napawamy się tym ale w zasadzie na tym kończymy.

Gość Również pani Waga
Bardzo ciekawe wypowiedzi się tutaj pojawiły. Z obiema obszernymi wypowiedziami ze strony pierwszej się zgadzam. Co tu dużo ukrywać, waga lubi się czuć wyjątkowo i lubi być traktowana wyjątkowo. Tak naprawdę, nawet jeśli dany facet nie ma być jej partnerem, a jedynie np. dobrym kolegą, czy przyjacielem, to również nienaganne maniery i jakiś rodzaj adoracji wzmaga sympatię wagi... Cóż, jesteśmy na to łase poprostu. Co do związków. Bardzo fajnie z Bykiem, bardzo wesoło i interesująco ze Strzelcem. Pozdrawiam

Również jestem wagą i zgadzam prawie ze wszystkim co tu zostalo juz napisane, jednak do mnie tylko nie pasuje to, ze jestesmy zdobywcami. Ja zdecydowanie bardziej wole byc podrywana, bo wtedy czuje sie 100% kobieta. Złoty środek na dziewczyny wagi to lawirowanie pomiedzy \"ciepłym i zimnym\" czyli nie olewac i nie narzucac sie. I mysle ze nieziemskie przyciąganie jest pomiędzy Pania Waga i Panem Baranem:)

Gość paniwaga 26
Napiszę z perspektywy siebie-wagi: 1. Nie można być zbyt nachalnym, ale też nie olewać 2. Kulturalne zachowanie przede wszystkim! Czyli przepuszczanie w drzwiach, podawanie płaszcza, płacenie na pierwszej randce, etc. 3. Mnie osobiście bardzo rażą błędy ortograficzne i wyrażenia typu:poszłem, przyszłem. 4. Mile widzian kwiaty. 5. Wagi są strasznie pamiętliwe i wypominalskie (przynajmniej ja), więc nie radzę kręcić i ściemniać. Miałam kontakt z wieloma mężczyznami i połącznie waga-waga w moim przypadku się nie sprawdziło (wiało nudą). Teraz jestem z rakiem i jest idealnie...

Gość oklahom
Waga Pani: potwierdzam nie nawidze dyskotek... uwielbiam kulturę ale śmiech to podstawa... zapach u męźczyzny i jego urok osobisty głownie mowa o facecie z klasą pewny siebie ... i musi myśleć o nowościach gość bez wiedzy mało interesujący! a byłam też ze strzelcem ... BYŁO Cudownie !

Gość kmicic
A czy strzelec jest zbyt zwariowany dla Wagi???

Gość ja jestem Waga
i nikomu nie dam się uwieść, wyłapię to w mig. co najwyżej dam się pokochać.

Gość waga też
ja powiem na własnym przykładzie, facet spod znaku Bliźniąt może ze mną robić co chce, nawet mnie nie musi uwodzić