Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

mBank??

Polecane posty

Gość cati82

Powiedzcie mi prosze jaki to bank? bo szukam placowki w moim miescie ale sa inne tipu millennium, kredyt bank, bank slaski a takiego nie ma... A ktos na moj adres domowy i lekko przekrecone nazwisko zalozyl sobie konto w mBanku!!!!!! Jak tak mozna???

Gość mbank to bank INTERNETOWY
I nie ma placówek stacjonarnych.

Gość mbank to bank INTERNETOWY
Juliusz Cezar: Taa, tą placówkę to chyba założył twój stary.

Gość mikomiko
we wrocku mbank tez ma swoja placowke

Gość cati82
Bo wiecie co sie stalo. jakis koles zalozyl sobie widocznie konto w mBanku na moje imie, nazwisko lekko przekrecone, i dokladny moj adres!!! I osoba ktora wyslala temu kolesiowi pieniadze za wygrana aukcje na konto mBank, teraz wyslal na moj adres list ze mnie oskarzy ze przywlaszczylam sobie 200 zl. A ja konta w mBanku nie mam!!! A adresu e-mail do mBanku nie potrafie znalezc w necie...:/

To jakiś naciągacz na pewno. Skoro nie ty zakładałaś to konto, to się nie martw. Przy zakładaniu konta zazwyczaj trzeba podać PESEL, serię i nr.dowodu, więc to raczej łatwe do udowodnienia, że to nie ty. Zachowaj ten list, a jakby co, to też go postrasz sądem

Gość cati82
dziekuje wam . no ja tego konta nie zakladalam nigdy w zyciu! mam jedno jedyne konto w millennium.

Gość fjkllllamama
Powinnaś zgłosić to na policję. To jest przestępstwo, co więcej on to zrobił w oczywistym celu czynienia przekrętów i oszukiwania ludzi. Drugi raz zastanów się, komu udostępniasz swoje dane. Koleś musiał znać twój rok urodzenia, serię dowodu, pesel itd. Powinnaś tez powiadomić o tym oszustwie mbank. Znajdź na stronie nr telefonu i zadzwon, a jeszcze lepiej wyślij list polecony. Jeśli nic nie zrobisz, podkopiesz sowją wiarygodność; ta sprawa może mieć dla ciebie bardzo przykre konsekwencje.

Gość cati82
Ale ta osoba ktora zalozyla sobie na moj adres konto ja tego czlowieka nie znam... A na dodatek kto mogl znac moj pesel ?? itd.?