Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuchaaaaaa

dlugosc stosunku...?!

Polecane posty

Gość izuchaaaaaa

mam pytanie to wszytkich dziwczyn ktore sypiaja z facetami.ile przecietnie trwa stosunek u faceta?ile on moze wytrzymac (chodzi mi o czas) bo kochalam sie z facetem ale on moze bardzo krotko jakies 2 min a to chyba nie jest normalne prawda?wiec ile????

Gość zośka...
stosunek zalezy równiez od formy w jakiej znajduje sie twoj partner.Im szybciej sie meczy tym krótszy stosunek.a 2 min to naprawde ,,bardzo krótki'' stosunek . porozmawiaj z nim moze przyczyna tkwi w nim pozdrawiam

Gość dla zabawy nie mam nicka
od 30 min do paru godzin ^^

u mnie to roznie bywa ale zazwyczaj stosunek trwa od pol godziny do pelnej godziny:) czasami sobie robimy taki ''maraton'' z przerwami to wtedy moze i nawet 4 godziny:)

Witam, pytacie o długość stosunku. Oczywiście, zależy ona od możliwości i predyspozycji partnera, a także od jego samokontroli i po prostu chęci :) Mój mężczyzna jest niesamowity :) daje mi wspaniały kilkugodzinny seks, podczas którego doświadczam wielokrotnych orgazmów. Potrafi on odciągać moment "finiszu" tak długo, jak tylko chce... Tak więc sami decydujemy, czy kochamy się kilkanaście minut, czy kilka godzin... Jest to niesamowite w porównaniu z moimi wcześniejszymi doświadczeniami seksualnymi, kiedy musiałam się zadowalać kilkuminutowym seksem... Co więcej, po stosunku mój partner jest niemal natychmiast znów "gotów" :) Tak więc, czytając wcześniejsze posty, stwierdzam, że zaliczam się do grona szczęściar :D Pozdrawiam!