Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 okres spóźnił mi się jakieś 3 tygodnie,po tym czasie dostałam 40 stopni gorączki i zaczełam krwawic bardzo mocno i miała straszne bóle brzucha.Dziś mija 13 dzien krawienia,wydaliłam razem z krwią coś podobnego do kawałka wątróbki pomyślałam,że mogło to by łożysko,jeśli któraś też to miała proszę dac odpowiedz czy bylo to poronienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 blagam napiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga29 0 Napisano Styczeń 26, 2008 a test robiłaś wcześniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faficzka Napisano Styczeń 26, 2008 mogłaś zacząć ronić.Nadal Cię boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 jak to wydaliłam to przestał mnie bolec brzuch ,a wczesniej bol byl nie do wytrzymania. Testu nie robiłam,ale podejrzewałam ,że jestem w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 w piątek byłam zapisac się do lekarza ,niestety Pani w rejestracji powiadomila mnie,e zapisy są w poniedziałek na marzec,po prostu załamac się mozna,nie ma jak polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 proszę napiszcie czy też to któraś przeżyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga29 0 Napisano Styczeń 26, 2008 różne rzeczy się zdarzają w organiźmie kobiety, myślę, że najważniejsze teraz to pójść szybciutko do lekrza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 ???/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez to mialam Napisano Styczeń 26, 2008 ja mialam kiedys takie krwawienie z czyms takim jak to okreslilas "watrobka". Pamietam, ze bylo to w 3 dniu miesiaczki, zaczal mnie bolec brzuch okrutnie i myslalam, ze sie wykrwawie.mdlalam doslownie a jeszcze na dodatek bylam sama w pracy!! okres u mnie trwal jakies 6 ,7 dni- standard. gin. mi powiedziala, ze to nic takiego, ze moze sie zestresowalam, albo nadzieblam i nie kazala sie przejmowac. od tego czasu juz prawie 2 lata minely i wszystko jest ok. chociaz boje sie, ze moze sie to powtorzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faficzka Napisano Styczeń 26, 2008 osobiście wydaje mi się, że poroniłaś, czasami wczesna ciąża kończy się tak bo nie piszesz, że to nawet skrzepy były,tylko kawałki "wątróbki"czyli większe kawałki;do lekarza to iść powinnaś na wyłyżeczkowanie(ja raz miałam przy wczesnym samoistnym poronieniu) -wydaje mi się że lakarz powie CI ze to kawałki wydalane moruli/blastuli i leki przeciwporonne to już nic nie zdziałają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 tak jak napisałam wcześniej pewnie jak pojde w poniedziałek to dostane termin na marzec,bo ubłagac się tej baby nie da.Postaram się pogdac bezpośrednio z lekarzem choc nie wiem czy mi sie to uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faficzka Napisano Styczeń 26, 2008 nie wiem gdzie mieszkasz, wiec nie moge Ci poradzic gdzie do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilly rose 0 Napisano Styczeń 26, 2008 a nie mozesz jechac do szpitala? jedz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 tak dokładnie to był jeden kawałek "wątróbki" miał jakieś 7 cm długości i 4 cm szerokości,więc dośc spory.Dlatego też pomyślałam,że poroniłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 naszego "szpitala"lepiej unikac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez to mialam Napisano Styczeń 26, 2008 moj byl wielkosci orzecha wloskiego. az teraz na sama mysl o tym dostaje gesiej skorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faficzka Napisano Styczeń 26, 2008 jesli nie szpital,to albo prywatnie albo czekasz albo idziesz do przychodni studenckiej(jesli studiujesz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 do "też to miałam" czy lekarz powiedział Ci później,że to było poronienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilly rose 0 Napisano Styczeń 26, 2008 Lepiej pojechac i sprawdzić moze to poronienie, a moze płód jest zagrozony bedziesz tak czekać do marca?!?! jedz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 Nie studiuje ,pracuje,mam już dziecko,i właśnie dlatego jest problem z pójsciem do lekarza prywatnie bo przyjmuje tylko późnym wieczorem ,nie miałabym z kim zostawic synka,maz pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez to mialam Napisano Styczeń 26, 2008 justyna-- nie, nie powiedzial mi niczego takiego, tylko ze to moglo byc tak jak napisalam juz od stresu albo ze nadzieblam. o poronieniu nic nie wspomnial, chociaz teraz sie zaczelam zastanawiac nad tym... no ale wczesniej mnie badala, wiec chyba by cos zauwazyla, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faficzka Napisano Styczeń 26, 2008 to moze z dzieckiem?przeciez to ginekolog,pamni na recepcji czy inna kobieta czekajaca na wizyte nie odmówi przeciez pozostania z dzieckiem 10-15 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jedz z synkiem co za proble Napisano Styczeń 26, 2008 albo popros niech ktos zosatnie z nim w domu, sasiadka czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 przekonam się co powie mi lekarz,postaram się do niego wcisnąc jeszcze w poniedzialek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1983 0 Napisano Styczeń 26, 2008 jeśli mnie nie przyjmie rano,chyba nie będe miała wyboru i pojadę z synkiem, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilly rose 0 Napisano Styczeń 26, 2008 albo do szpitala albo idz i powiedz w rejestracji tej wrednej babie :[ że podejrzewasz poronienie i musisz byc dzisiaj przyjęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faficzka Napisano Styczeń 26, 2008 ja 2 razy roniłam i miałam tak jak Ty,w dużej ilości,piekielne skurcze i bóle,mnóstwo krwi jak w rzeźni,roniłam po 3 tyg,miesiącu od spodziewanej miesiączki-tyle z moich doświadczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez to mialam Napisano Styczeń 26, 2008 aaa, zapomnialam napisac, ze ja miesiaczke dostalam w terminie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach